R5 3550H vs 9300H

Bugüne kadar 3 tane HP PC kullandım hepsinde batarya sorunu yaşadım. Ama oyun bilgisayarı modelleri hakkında pek kötü yorum görmedim denebilir. İmkanın varsa i5 9300H alman daha iyi olur.
600 TL daha çıksa aşağıdaki modeli alırsın mesela?
Evet bir yandan da monsterlara bakıyorum ancak 6800 şuan benim için biraz uçuk kalıyor, temmuz gibi biraz daha düşerse fiyatları ancak o zaman tercih edebilirim

Fiyatlar düşecek gibi değil uzun bir süre. Bende sana attığım modelden sipariş verdim 5 gün önce. Benim içinde biraz uçuk kaldı ama Gaming laptop baktığım dönemde gördüğüm fiyat artışları beni bayağı umutsuzluğa düşürdü . 500 1000 TL arası fiyat artışları gördüm 2 hafta içinde ve hala eski fiyatlarına dönmediler. O yüzden cebimde ne var ne yoksa verdim güncel işlemcili ve güncel ekran kartlı i5 10300H 2020'de çıktı mesela.

Fiyatlar gerçekten 500-1000 değil en kötü laptopt bile neredeyse 1000 lira gaminglerde ise 2000 lira kadar fark etti çok kötü bir durum sonumuz hayrola.Tesekkurler herkese yorumları için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı