True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 247 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 RAM 16 gb 3200mhz SSD veya HDD modeli MLD 480GB Ekran kartı 1660S Anakart A320M-A PRO İşlemci Ryzen 5 3600 Merhaba, oyun oynarken FPS'im normal fakat %99FPS'im anlık olarak 20'lere düşüp geri çıkıyor, bu da bana drop yediriyor. Sistem daha 2 aylık.
Merhaba, oyun oynarken FPS'im normal fakat %99FPS'im anlık olarak 20'lere düşüp geri çıkıyor, bu da bana drop yediriyor. Sistem daha 2 aylık.
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 True23 dedi: Merhaba, oyun oynarken FPS'im normal fakat %99FPS'im anlık olarak 20'lere düşüp geri çıkıyor, bu da bana drop yediriyor. Sistem daha 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var işlemci fanım stok yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar cevapları takip edeceğim. Artı 0 Eksi
True23 dedi: Merhaba, oyun oynarken FPS'im normal fakat %99FPS'im anlık olarak 20'lere düşüp geri çıkıyor, bu da bana drop yediriyor. Sistem daha 2 aylık. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var işlemci fanım stok yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar cevapları takip edeceğim.
Sparity Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 882 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 Genelde depolama taraflı olur bu durum. Yüklenme gecikir ve anlık drop yersiniz. İşlemci sıcaklığı sorun olsa uzun süre düşük FPS görülürdü. Artı 0 Eksi
Genelde depolama taraflı olur bu durum. Yüklenme gecikir ve anlık drop yersiniz. İşlemci sıcaklığı sorun olsa uzun süre düşük FPS görülürdü.
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 247 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #4 Sparity dedi: Genelde depolama taraflı olur bu durum. Yüklenme gecikir ve anlık drop yersiniz. İşlemci sıcaklığı sorun olsa uzun süre düşük FPS görülürdü. Genişletmek için tıkla... İşlemcide sorun olabilir mi? İşlemci kullanımım bazen masaüstünde bile 100 oluyor format atınca düzeliyor, 1 ay sonra gene aynı sorunu yaşıyorum. Akıcılık sorunuda var, SSD'de sorun olabilirmi? Artı 0 Eksi
Sparity dedi: Genelde depolama taraflı olur bu durum. Yüklenme gecikir ve anlık drop yersiniz. İşlemci sıcaklığı sorun olsa uzun süre düşük FPS görülürdü. Genişletmek için tıkla... İşlemcide sorun olabilir mi? İşlemci kullanımım bazen masaüstünde bile 100 oluyor format atınca düzeliyor, 1 ay sonra gene aynı sorunu yaşıyorum. Akıcılık sorunuda var, SSD'de sorun olabilirmi?
G Grafik Tasarımcı Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 25 Aralık 2022 #5 Oyun SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi kurulu? Artı 0 Eksi
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 247 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #6 Grafik Tasarımcı dedi: Oyun SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... SSD, HDD'm yok. Artı 0 Eksi
Grafik Tasarımcı dedi: Oyun SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi kurulu? Genişletmek için tıkla... SSD, HDD'm yok.
G Grafik Tasarımcı Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 26 Aralık 2022 #7 True23 dedi: SSD, HDD'm yok. Genişletmek için tıkla... HDD olsaydı okuma yazma hızı anlık olarak düşebiliyor bazen, bundan kaynaklı olabilir belki diyecektim. Son düzenleme: 26 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
True23 dedi: SSD, HDD'm yok. Genişletmek için tıkla... HDD olsaydı okuma yazma hızı anlık olarak düşebiliyor bazen, bundan kaynaklı olabilir belki diyecektim.
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 247 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #8 Grafik Tasarımcı dedi: HDD olsaydı okuma yazma hızı anlık olarak düşebiliyor bazen, bundan kaynaklı olabilir belki diyecektim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulamadım hala. Birşey farkettim sürekli değişen yazılar olunca %99 FPS düşüyor. Artı 0 Eksi
Grafik Tasarımcı dedi: HDD olsaydı okuma yazma hızı anlık olarak düşebiliyor bazen, bundan kaynaklı olabilir belki diyecektim. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulamadım hala. Birşey farkettim sürekli değişen yazılar olunca %99 FPS düşüyor.