R5-3600 75-85 derece normal mi?

Bu arada mahsuru yoksa sisteme ne kadar ödediğinizi öğrenebilir miyim?

RX 580'den 3070 Ti'ye geçince sevinmiştim hevesimiz kursağımızda kaldı.

Piyasasının fiyatında almışsınz.

RX 580'den 3070 Ti'ye geçince sevinmiştim hevesimiz kursağımızda kaldı.

Hocam hemen moralinizi bozmayın hayatta böyle şeyler olabilir tecrübe olmuştur eminim ki size de. Siz dediğim gibi termal macun ve bakımlarını yaptırıp kullanın.

Piyasasının fiyatında almışsınz.

Hocam hemen moralinizi bozmayın hayatta böyle şeyler olabilir tecrübe olmuştur eminim ki size de. Siz dediğim gibi termal macun ve bakımlarını yaptırıp kullanın.

Tamamdır ama böyle şeyler hep beni buluyor.
Bundan önce de RX 6600 XT almıştım 2.el bozuk çıktı adama verdim 5ay tamir beklettirdi tamir ücrerininde ben ödedim onun yüzünden artık baştan başlamak istedim o PC de yatıyor evde bunu aldım bu da böyle.
Bir arar sorarım ama garantisi var dedi.
Evinimi bassam ne yapsam.

Hocam RX 6600 xtli 2.el serüveninden sonra keşke bir daha 2.el e bulaşmayıp sıfır RTX 4060'lı veya RX 7600 ekran kartlı sistem alsaymışsınız. Evet performans konusunda biraz fark ederdi ama sonuçta sıfır sistem nereden aldığınız belli ilk sahibi sizsiniz herhangi bir sorun yaşama durumunda bir muhattabınız var.

Termal bakımlarını yaparsam kaç sene gider.
Ve tatlı dille konuşacağım adamla galiba kart 2.el ama sizde bilmiyor olabilirsiniz falan diye.

Termal bakımlarını yaparsam kaç sene gider.
Ve tatlı dille konuşacağım adamla galiba kart 2.el ama sizde bilmiyor olabilirsiniz falan diye.

Onun sabit bir süresi yok hocam sıcaklık değerlerine bağlı kullanıma bağlı olarak bu süre değişir.
Zaten sıcaklık değerlerini yaptırdıktan sonra takip ederseniz anlarsınız bir süre biçecek olursam yılda 1 kez yenilemeniz.

Fanin altında sürülu gelir ama serttir ve işlemciden ayrı kutuda olur işlemci üzerinde olmaz. İstediğin kadar bastır o fandaki macun bilgisayari çalıştırıpta ısınmadan işlemciye bulaşmaz kolayca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…