Selam herkese, iyi bayramlar. Yeni işlemcim B450M GAMING Plus anakartta ilk gün böyle değerler görüyorum. Bana çok yüksek geldi. Bir de 1.4V 4 GHz çalışıyor çok fazla değil mi?
3600 ısı konusunda problemli bir işlemci, BIOS’u son sürüme yükseltin. AMD sorunu çözmeye çalışıyor şu an.
Bir de bazı programlar bu işlemcinin ısısını yanlış okuyor diye açıklama yaptı. Kendi programından takip edin.
Neden bilmiyorum ama undervolt yapmayın diye de uyardılar.
3600 ısı konusunda problemli bir işlemci, BIOS’u son sürüme yükseltin. AMD sorunu çözmeye çalışıyor şu an.
Bir de bazı programlar bu işlemcinin ısısını yanlış okuyor diye açıklama yaptı. Kendi programından takip edin.
Neden bilmiyorum ama undervolt yapmayın diye de uyardılar.
O işlemci için stok soğutucu yetmez, kafa ütüler.
Bence 240 MM sıvı soğutma alın. Sistemi değiştirseniz bile soğutma değişmiyor. Parasının hakkını veriyor.
Ben 6-7 yıldır aynı sıvı soğutmayı kullanıyorum bu sürede 3 tane işlemci değiştirdim.
Cooler master ML240 öneririm 550 TL
Akasa Venom R20 400 TL fansız satılıyor. 2 adet p20 kutusuz fan alın. Tanesi 45 TL. Kutulu fiyatı 100 üzeri.
Bunlar gayet yeterli çözüm olur.
O işlemci için stok soğutucu yetmez, kafa ütüler.
Bence 240 MM sıvı soğutma alın. Sistemi değiştirseniz bile soğutma değişmiyor. Parasının hakkını veriyor.
Ben 6-7 yıldır aynı sıvı soğutmayı kullanıyorum bu sürede 3 tane işlemci değiştirdim.
Cooler master ML240 öneririm 550 TL
Akasa Venom R20 400 TL fansız satılıyor. 2 adet p20 kutusuz fan alın. Tanesi 45 TL. Kutulu fiyatı 100 üzeri.
Bunlar gayet yeterli çözüm olur.