Eurus. Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 30 Aralık 2019 #11 Dumponer dedi: Hayırlı olsun hocam. İşlemci stok fan ile biraz sesli ve 77 derece normal. Ama ekran kartı resimdeki model ise 77 derece yüksek o kart için. Ancak genel anlamda çok sıcak değil. Bir kasa içi hava akışına bakın kapağı açıp test edin bence Genişletmek için tıkla... Hocam kapağı açtım ve kasanin yerini değiştirdim 63 68 arası devam etti kasa içi hava akışı iyi degil o halde (kasayıda cok beğenmiştim ya ) Firehorse MK II dedi: O zaman, ekran kartı değeleri normal, işlemci konusunda bir problem yok. Sonuç olarak, RTX 2060'ın 77 derece olması doğal. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak stok soğutucuyla işlemcide 72 derece çok mu ? Son düzenleme: 30 Aralık 2019
Dumponer dedi: Hayırlı olsun hocam. İşlemci stok fan ile biraz sesli ve 77 derece normal. Ama ekran kartı resimdeki model ise 77 derece yüksek o kart için. Ancak genel anlamda çok sıcak değil. Bir kasa içi hava akışına bakın kapağı açıp test edin bence Genişletmek için tıkla... Hocam kapağı açtım ve kasanin yerini değiştirdim 63 68 arası devam etti kasa içi hava akışı iyi degil o halde (kasayıda cok beğenmiştim ya ) Firehorse MK II dedi: O zaman, ekran kartı değeleri normal, işlemci konusunda bir problem yok. Sonuç olarak, RTX 2060'ın 77 derece olması doğal. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak stok soğutucuyla işlemcide 72 derece çok mu ?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #12 İşlemcide 72 derece normal denilebilir. Core Performance Boost özelliğini kapatıp daha da düşürebilirsiniz.
İşlemcide 72 derece normal denilebilir. Core Performance Boost özelliğini kapatıp daha da düşürebilirsiniz.