R5 3600 82 derece oluyor

En hızlı. M.200 falan alsan bile kat kat daha iyi olur o stok fandan.

Kasa Frisby 4x120mm dual ring.

CBP ne olduğunu bilmiyorum

UV nedir ve nereden yapmam gerekir.
UV undervolt demek. Işlemciye giden voltajı azaltmak demek. Azaltırsanız daha az ısınır.
Donanım arşivi foruma 3600 e UV yapmak istiyorum diye konu açın. Size yardımcı olacak bir tip var.

Peki arkadaşlar 300-TL'ye kadar bu ısınma sorunumu çözebilir miyim donanımsal olarak?
Sadece oyun için overclock falan yapmıyorum bir soğutucu tavsiyesi verir misiniz?

Kasa Frisby 4x120mm Dual ring.

CBP ne olduğunu bilmiyorum

UV nedir ve nereden yapmam gerekir.

CPB= Core performans Boost demek. Yani overclock gibi bir şey, onu kapatınca daha az ısınır. Başka bir çözüme gerek yok. İyi bir fan almadığın sürece.

Peki arkadaşlar 300-TL'ye kadar bu ısınma sorunumu çözebilir miyim donanımsal olarak?
Sadece oyun için overclock falan yapmıyorum bir soğutucu tavsiyesi verir misiniz?
T6 Ultra var. 200 TL fiyatı var.

Fiyatı çok iyi duruyor. Alınır , faydasını görürsün diyorsanız almayı düşünüyorum.
YouTube da testleri var. 3600 gibi güçlü bir işlemci için yeter mi bilmiyorum. Genelde önerilen bir ürün.

Paran varsa sıkışmayacaksan, al bir fan Full güçte kullan işlemcini. CBP geçici bir süre idare eder seni sonra fan alırsın.

Fiyatı çok iyi duruyor. Alınır, faydasını görürsün diyorsanız almayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…