Mithrandir59 Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #21 Bu Amd işlemciler niye soğumuyor arkadaş bizim Fx serisi efsaneydi bu konuda zaten , Ryzen 3600 de de çok duydum bu ısınma konusunu.
Bu Amd işlemciler niye soğumuyor arkadaş bizim Fx serisi efsaneydi bu konuda zaten , Ryzen 3600 de de çok duydum bu ısınma konusunu.
BRVWARRİOR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #22 luxruffy dedi: Kasa Frisby 4x120mm Dual ring. CBP ne olduğunu bilmiyorum UV nedir ve nereden yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben Frisby ürünlerine hiç güvenmiyorum kasayı değiştirirsen bir işe yarayabilir.
luxruffy dedi: Kasa Frisby 4x120mm Dual ring. CBP ne olduğunu bilmiyorum UV nedir ve nereden yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben Frisby ürünlerine hiç güvenmiyorum kasayı değiştirirsen bir işe yarayabilir.
luxruffy Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #23 ckosedag9 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ediyorum.
ckosedag9 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ediyorum.
BRVWARRİOR Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #24 luxruffy dedi: sizin öneriniz nedir fan olarak? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #25 Mandalorian4618 dedi: Bu AMD işlemciler niye soğumuyor arkadaş bizim FX serisi efsaneydi bu konuda zaten, Ryzen 3600'de de çok duydum bu ısınma konusunu. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlı olarak ihtiyacından çok voltaj çekiyor. UV işlemi ile voltaj indirgenmeli.
Mandalorian4618 dedi: Bu AMD işlemciler niye soğumuyor arkadaş bizim FX serisi efsaneydi bu konuda zaten, Ryzen 3600'de de çok duydum bu ısınma konusunu. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlı olarak ihtiyacından çok voltaj çekiyor. UV işlemi ile voltaj indirgenmeli.