damacanaborusu Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #11 ubiiyy dedi: Soğutucu? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma olmasa da mısırdan özel getirdiğim bir fan var dönüyor işte.
ubiiyy dedi: Soğutucu? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma olmasa da mısırdan özel getirdiğim bir fan var dönüyor işte.
M merulaalba Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 305 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #12 Kule soğutucu ve üstü delikli bir kasa yoksa normal deger.
7 745254 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 204 Çözümler 2 17 Haziran 2025 #13 damacanaborusu dedi: İşlemci boştayken 79 80 derece, Counter-Strike 2 oynadıktan yarım saat sonra 98 derece baba bu nedir ya? Harbi ne yapabilirim? Termal macun 5 yıl önce sürdüm en son. Termal macunun bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Macun değiştir büyük faydası olur.
damacanaborusu dedi: İşlemci boştayken 79 80 derece, Counter-Strike 2 oynadıktan yarım saat sonra 98 derece baba bu nedir ya? Harbi ne yapabilirim? Termal macun 5 yıl önce sürdüm en son. Termal macunun bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Macun değiştir büyük faydası olur.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #14 5 Yıldır macun değişmesseniz olacağı bu, macun sürün. mustafaeraktas dedi: Macunla alakası yok bence ben 6 yıl sonra degistirdim fark olmadı desem yeridir. Genişletmek için tıkla... 5 yıldır değişmemiş macuna macunla alakası yok demek kadar saçma bir şey yok, Çin malı 1mwk macun sürerseniz faydası olmaz zaten. Son düzenleme: 17 Haziran 2025
5 Yıldır macun değişmesseniz olacağı bu, macun sürün. mustafaeraktas dedi: Macunla alakası yok bence ben 6 yıl sonra degistirdim fark olmadı desem yeridir. Genişletmek için tıkla... 5 yıldır değişmemiş macuna macunla alakası yok demek kadar saçma bir şey yok, Çin malı 1mwk macun sürerseniz faydası olmaz zaten.
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 866 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Haziran 2025 #15 Macunu değiştirmediğin sürece sıcaklık şundan kaynaklanıyor demek saçmalık olur. Önce git bir macununu değiştir sonra düzelmezse bakalım.
Macunu değiştirmediğin sürece sıcaklık şundan kaynaklanıyor demek saçmalık olur. Önce git bir macununu değiştir sonra düzelmezse bakalım.