Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #11 crazyreign dedi: Yük altındayken kaç GHz görüyorsun bunu soruyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1.jpg 306,7 KB · Görüntüleme: 45 2.jpg 290,1 KB · Görüntüleme: 40 3.jpg 292,8 KB · Görüntüleme: 44
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #12 Biraz az boost yapıyor gibi geldi bana, demek ki bu soğutucu bu şekildeymiş.
Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #13 crazyreign dedi: Biraz az boost yapıyor gibi geldi bana, demek ki bu soğutucu bu şekildeymiş. Genişletmek için tıkla... Nedir yorumunuz? Isı ve frekans değerleri normal mi?
crazyreign dedi: Biraz az boost yapıyor gibi geldi bana, demek ki bu soğutucu bu şekildeymiş. Genişletmek için tıkla... Nedir yorumunuz? Isı ve frekans değerleri normal mi?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #14 Rhombeuz dedi: Nedir yorumunuz? Isı ve frekans değerleri normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal sanırım, beklediğimden daha az boost yapıyormuş. Stok soğutucudan her şekilde daha iyi tabii ki. Oyunlarda kaç GHz görüyorsun peki?
Rhombeuz dedi: Nedir yorumunuz? Isı ve frekans değerleri normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal sanırım, beklediğimden daha az boost yapıyormuş. Stok soğutucudan her şekilde daha iyi tabii ki. Oyunlarda kaç GHz görüyorsun peki?
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #15 CPB açık ise kapayın, perfonmastan ödün vereceksiniz ama.
Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #16 Coolkaan123 dedi: CPB açık ise kapayın, perfonmastan ödün vereceksiniz ama. Genişletmek için tıkla... Msi b450 tomahawk max nasıl kapatabilirim ?
Coolkaan123 dedi: CPB açık ise kapayın, perfonmastan ödün vereceksiniz ama. Genişletmek için tıkla... Msi b450 tomahawk max nasıl kapatabilirim ?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #17 Rhombeuz dedi: Msi b450 tomahawk max nasıl kapatabilirim ? Genişletmek için tıkla... Kapatmana gerek yok dostum, stok soğutucun olsa neyse de o soğutucuyla da bi' zahmet açık kalsın boost.
Rhombeuz dedi: Msi b450 tomahawk max nasıl kapatabilirim ? Genişletmek için tıkla... Kapatmana gerek yok dostum, stok soğutucun olsa neyse de o soğutucuyla da bi' zahmet açık kalsın boost.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #18 Rhombeuz dedi: Msi b450 tomahawk max nasıl kapatabilirim ? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından, Youtube'dan araştırabilirsin. crazyreign dedi: Kapatmana gerek yok dostum, stok soğutucun olsa neyse de o soğutucuyla da bi' zahmet açık kalsın boost. Genişletmek için tıkla... Hocan tabi, kimse kapatmak istemez ama, öyle bir sistemim olsa ben kendim kapardım, daha uzun ömürlü olması için, tabikide yine açık olabilir.
Rhombeuz dedi: Msi b450 tomahawk max nasıl kapatabilirim ? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından, Youtube'dan araştırabilirsin. crazyreign dedi: Kapatmana gerek yok dostum, stok soğutucun olsa neyse de o soğutucuyla da bi' zahmet açık kalsın boost. Genişletmek için tıkla... Hocan tabi, kimse kapatmak istemez ama, öyle bir sistemim olsa ben kendim kapardım, daha uzun ömürlü olması için, tabikide yine açık olabilir.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #19 Coolkaan123 dedi: Hocan tabi, kimse kapatmak istemez ama, öyle bir sistemik olsa ben kendim kapardım, daha uzun ömürlü olması için, tabikide yine açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürlü mü olması için? Ne alakası var ya? Boost ne zamandan beri ömürden kısıyor? Yok öyle bir şey Allah aşkına.
Coolkaan123 dedi: Hocan tabi, kimse kapatmak istemez ama, öyle bir sistemik olsa ben kendim kapardım, daha uzun ömürlü olması için, tabikide yine açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürlü mü olması için? Ne alakası var ya? Boost ne zamandan beri ömürden kısıyor? Yok öyle bir şey Allah aşkına.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #20 crazyreign dedi: Uzun ömürlü mü olması için? Ne alakası var ya? Boost ne zamandan beri ömürden kısıyor? Yok öyle bir şey Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Isınnaması için hocam, ilerde sıkıntı çıkmaması için diyorum
crazyreign dedi: Uzun ömürlü mü olması için? Ne alakası var ya? Boost ne zamandan beri ömürden kısıyor? Yok öyle bir şey Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Isınnaması için hocam, ilerde sıkıntı çıkmaması için diyorum