Aslında ilk başta 1660S, istiyordum ancak bir hazır sistemde sadece +600₺ bütçe ile RTX2070’e çıkış yapabileceğimi gördüm, bu sistemin 1080P ve CS:GO’da 768P Low ayarlarda performansı nasıl olur? 2070 768P Low’da darboğaz yaşatır mı? Ağırlıklı CS:GO oynadığım için kartı güçlendireyim derken, oyunda bottleneck görmek istemiyorum. Evet Low & 1024x768 oynuyorum senelerdir alışkınım değiştiremem.
o kadar haklısın ki.. sadece cs:go icin merak etmeyin @alihanvardertyok Hocam, seninde genel sistem hakkında yorumunu merak ediyorum, müsaitsen bakar mısın?
Bende uzun zaman 1024x768 oynamıştım fakat gözleri kör edecek kadar kötü bir görüntü. 4:3 çözünürlük kısmından en yüksek çözünürlüğü deneyin isterseniz. Alışmam çok uzun zaman almamıştı.
o kadar haklısın ki.. sadece cs:go icin merak etmeyin @alihanvardertyok Hocam, seninde genel sistem hakkında yorumunu merak ediyorum, müsaitsen bakar mısın?
Hocam anakart gayet yeterli 3600 için. Özellikle ekran kartı olmak üzere bir parçadan kısılmasını önermiyorum. 550 liralık B450M-A PRO Max bile 3600'le iyi çalışıyor.
Sistem hazır sistem bende cok baktım aslında farklı anakart ama özelleştirince sadece X570 serisi var ve o bütçem yok maalesef. B450M-K alınmayacak bir kart mı?
Sistem hazır sistem bende cok baktım aslında farklı anakart ama özelleştirince sadece X570 serisi var ve o bütçem yok maalesef. B450M-K alınmayacak bir kart mı?
Hocam anakart gayet yeterli 3600 için. Özellikle ekran kartı olmak üzere bir parçadan kısılmasını önermiyorum. 550 liralık B450M-A PRO Max bile 3600'le iyi çalışıyor.