Merhaba hocam. Minidump dosyalarını inceledim. Konuyu da yeni gördüm. Aklıma bazı çözüm önerileri gelmiş bulunmakta.
Driver Booster veya benzeri uygulamalar kullanıyorsanız kaldırın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve kaldırdıktan sonra manuel olarak güncel veya en güncel WHQL onaylı sürücüyü kurun. Bluetooth ve ağ sürücülerini de güncelleyin.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
BIOS sürümünüz eski, güncelleyin. Ayrıca chipset sürücüsünü de güncelleyin. Anakart sitenizin bu olması lazım.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
Memtest86 ile RAM testi yapıp sonucu bildirin.
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları