QuajNA Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 67 6 Mayıs 2021 #21 General Pong Krell dedi: Kullanım değerleri ne oyunda peki, darboğaz olamaz evet. Genişletmek için tıkla... Roket ligdeyken bu şekilde. Furkan bulduk dedi: Hocam bu ciddi bir sorun, keşke başta belirtseydiniz. PSU yetmiyor olabilir, RAM'lerde sıkıntı olabilir olayı sadece işlemciye bağlamak yanlış olur. Ki yükte 85 derece ise kapanma sebebi işlemci değildir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu çökme olayını sadece pes de yaşıyorum bir de roket lig oynuyorum onda herhangi bir sıkıntı yok. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 641,5 KB · Görüntüleme: 32
General Pong Krell dedi: Kullanım değerleri ne oyunda peki, darboğaz olamaz evet. Genişletmek için tıkla... Roket ligdeyken bu şekilde. Furkan bulduk dedi: Hocam bu ciddi bir sorun, keşke başta belirtseydiniz. PSU yetmiyor olabilir, RAM'lerde sıkıntı olabilir olayı sadece işlemciye bağlamak yanlış olur. Ki yükte 85 derece ise kapanma sebebi işlemci değildir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu çökme olayını sadece pes de yaşıyorum bir de roket lig oynuyorum onda herhangi bir sıkıntı yok.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 6 Mayıs 2021 #22 MSI Afterburner yükleyip oyun içi görüntü atar mısınız burada kullanım %10'da