rosho Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #11 SALOOWEN dedi: Termal macun kurumuş olabilir. Yenileyebilirsiniz. Ek olarak CPB ayarını kapatabilirsiniz. Boşta 70 çok yüksek. Genişletmek için tıkla... EfeKanagül dedi: Hocam kasanın yan veya üst tarafını açabilirsiniz. Birazda olsa sıcaklıklar düşecektir. Büçe varsa bu soğutucuyu öneririm. ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikirlerinizi değerlendireceğim.
SALOOWEN dedi: Termal macun kurumuş olabilir. Yenileyebilirsiniz. Ek olarak CPB ayarını kapatabilirsiniz. Boşta 70 çok yüksek. Genişletmek için tıkla... EfeKanagül dedi: Hocam kasanın yan veya üst tarafını açabilirsiniz. Birazda olsa sıcaklıklar düşecektir. Büçe varsa bu soğutucuyu öneririm. ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikirlerinizi değerlendireceğim.
Mirzy Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #12 rosho dedi: Arkadaşlar, işlemcim R5 3600 stok soğutuculu. Kasam Sharkoon rev200, boşta 70 derece oluyor. Sizce nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Termal macunu kontrol etmelisiniz ben 3 yil boyunca hiç termal macun degistirmemistim laptop boşta 90 dereceydi.
rosho dedi: Arkadaşlar, işlemcim R5 3600 stok soğutuculu. Kasam Sharkoon rev200, boşta 70 derece oluyor. Sizce nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Termal macunu kontrol etmelisiniz ben 3 yil boyunca hiç termal macun degistirmemistim laptop boşta 90 dereceydi.
E Efegundogduu Femtopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 rosho dedi: Arkadaşlar kasayı 3 kere kontrol ettim herhangi bir çıkık vida vs. yoktu. Ya işlemci soğutucu alacağım ya da kasa değiştireceğim. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile gram alakası yok termal macun değiştir.
rosho dedi: Arkadaşlar kasayı 3 kere kontrol ettim herhangi bir çıkık vida vs. yoktu. Ya işlemci soğutucu alacağım ya da kasa değiştireceğim. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Soğutucu ile gram alakası yok termal macun değiştir.
OyunTanesi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 98 28 Haziran 2021 #14 rosho dedi: Arkadaşlar kasayı 3 kere kontrol ettim herhangi bir çıkık vida vs. yoktu. Ya işlemci soğutucu alacağım ya da kasa değiştireceğim. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kasayı havalandıran 5fan var ve termal macunu 1ay önce değiştirdim benim sıcaklıklarım boşta 60 - 70 arası yükte 80 85civarı takılıyor.
rosho dedi: Arkadaşlar kasayı 3 kere kontrol ettim herhangi bir çıkık vida vs. yoktu. Ya işlemci soğutucu alacağım ya da kasa değiştireceğim. Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kasayı havalandıran 5fan var ve termal macunu 1ay önce değiştirdim benim sıcaklıklarım boşta 60 - 70 arası yükte 80 85civarı takılıyor.
RogStrix Picopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #15 rosho dedi: Arkadaşlar, işlemcim R5 3600 stok soğutuculu. Kasam Sharkoon REV200, boşta 70 derece oluyor. Sizce nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kasan hava alma konusunda kötü, ama bu kadar fazla çıkması anormal. Soğutucu tam oturmuşmu bakarmısınız?
rosho dedi: Arkadaşlar, işlemcim R5 3600 stok soğutuculu. Kasam Sharkoon REV200, boşta 70 derece oluyor. Sizce nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kasan hava alma konusunda kötü, ama bu kadar fazla çıkması anormal. Soğutucu tam oturmuşmu bakarmısınız?
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 28 Haziran 2021 #16 Kasanın kapağını açık bırak, 7-8 derece fark oynuyor.