R5 3600 darboğaz yapmayacak ekran kartı

Justpub

Hectopat
Arkadaşlar elimde RX 5700 kart var bunu 10 bin TL'ye satacağım. Benim simdi öğrenmek istediğim durum su 1080p için bu işlemci ile kullanabileceğim en yüksek ekran kartı nedir? Normalde burada ki arkadaşlar kartı sattırmaktan vazgeçirmişti fakat talep çok ve bu bütçe ile daha ileriye dönük bir kart alabilirsem almak istiyorum. ( bazı oyunlarda sanal çözünürlük ile 2K ya çevirsem iş görür mü? ) oynadığım oyunlar genelde CoD Warzone, Forza Horizon 4 gibi.

6700XT alın bence tam sizin kartınız. Sahibinden.com üzerinde ucuza getirtenler var o kartı, biraz pazarlık ile 8500 e falan alırsınız belki.

O fiyata alıcı varsa satabilirsiniz. 3060Ti almanızı öneririm. Yurtdışı Amazon faturalı kartlar var ikinci el bölümünde. İnceleyebilirsiniz. En iyisi 3060Ti olur sizin için. ,

Örnek konu:

O işlemciyle 3090 bile darboğaz yapmadan kullanabilirsiniz. Çünkü 1080 odaklı tüm kartları besler. Yüksek çözünürlük hedefleyen kartları da yüksek çözünürlükte besler. Gidip 3080 ile 1080P'de tam beslesin 500FPS versin gibi bir beklentiniz yoktur herhalde.

Hocam kaç günlerdir inceleme videoları izliyorum, 3060 Ti ile darboğaz yaptığını söylüyorlar 1080p için ?
Amd düşünmüyorum hocam RTX teknolojisini kullanmak istiyorum.

@Justpub O.C ile kullanmadığınız taktirde 1-2 oyunda darboğaz olabilir fakat genel kullanımda darboğaz kesinlikle yaşatmaz. Öyle bir işlemciyi de O.C ile kullanmak gerek zaten. :)
Hocam simdi bu konularda çok fazla bir bilgim yok sadece bazı yerlerde okudugum kadarıyla OC darbogaz için çok büyük bir çözüm değilmş ? Bana yaşatacağı darboğaz donmalara sebep olur mu yoksa sadece FPS mi düşük olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı