R5 3600 faninin orijinal termal macunu yeterli mi?

gysish

Hectopat
Fandaki termal macun yeter mi yoksa ekstradan işlemci üzerine sürmek için termal macun alayım mı? Al diyorsanız macun önerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Bende 3600X var ve üzerindeki kendi macununu kullanıyorum, ekstradan herhangi bir macun takviyesi yapmadım. Bir sıkıntı yaşamadım. Gayet yeterli.

Aynı işlemciyi kullanıyorum macun yeterlidir fakat o işlemci için o stok soğutucu yeterli değil maalesef 1 hafta önce sıvı soğutma ya geçtim Corsair H100X dengeli performansta 3.6GHz 4.2 GHz arası değişkenlik gösteren ayarda boşta 29 derece yükte 55 derece görüyordum en iyi performansa çekince de 4GHz 4.2 arası boşta 33 yükte 57-58 derecelerde geziyor işlemci ısım stokta ise bu değerleri görmen biraz zor yanı eğer ki yüksek ısıları görürsen macundan kaynaklı değil iyi günler dilerim kastettiğim performans ayarlarını Windows güç yönetimi bölümünden ayarlayabilir sin güç tasarrufu dengeli ve en iyi performans olarak.

Overclock ile çok işiniz yoksa yeterli fakat ben tavsiye etmiyorum açıkçası bana güven vermiyor. Kasanızın boyutu uygunsa Arctic freezer 34 eSports Duo kule tipi soğutucuyu öneririm, içinden gayet kaliteli MX-4 macun çıkıyor. Fiyatı 300₺ bandındaydı sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…