R5 3600 GTX 1050 Ti sistem RDR 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Swoz

Hectopat
RAM
16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
Hİ LEVEL 256 GB SSD
Ekran kartı
QUADRO GTX 1050ti
Anakart
MSİ B450
İşlemci
RYZEN 5 3600
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu sistemle RDR2'de kaç FPS alırım?

En düşük ayarlarda 40 civarı FPS alabilirsiniz, konumunuza göre değişir örneğin kasabalarda FPS daha da düşebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 720p Low oynasam bile yeter 720P'de akarmı.

Hocam 720p Low oynasam bile yeter 720P'de akarmı.
Bu videoda 720p low testini de yapmışlar, 60 FPS görüyor ormanlık alanda ama gerek var mı bilmem, muhtemelen her yerde 60 FPS olmayacak 1080p'de de oynanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

R5 3600 ve GTX 1050 Ti.

720p akıcılık sağlanır mı evet tat verir mi hayır. RDR2'yi överken unutuyoruz ama oyunda çalışan düzgün AA ayarı yok. 720p+TAA oyunu çamur gibi yapar, 1080p'de çekilmiyor. Ama tabi ki tercih sizin deneyip görebilirsiniz.

Steam'den satın alacaktım ama siz böyle deyince karasız kaldım.

Steam'den satın alacaktım ama siz böyle deyince karasız kaldım.
2 saati geçmezse eğer iade edebilirsin ama 2 Saatte kasabaya inebilir misin emin değilim. Oyun videolarda ki gibi görünmüyor hocam maalesef. Tek düzgün AA ayarı msaa 8x falan ama 100fps oyunu 30'a düşürüyor. Geri kalan AA ayarlarında ya shimmeringi, ya da texture glitch oluyor. En düzgün çalışan TAA ayarı ama hareket ettiğinde oyun iğrenç bir şekilde bulanıklaşıyor. Eğer gözleriniz hassa oyun keyiften çok eziyet veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…