Çözüldü R5 3600 GTX 1060 sistemde GTA 5 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Nexunn

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2 gskill 2.800mhz
Ekran kartı
asus dual gtx 1060
Anakart
msi b450-m a pro max
İşlemci
ryzen 5 3600
Selam, evde cok sıkılıyordum neden eskiden oynadıgım oyunu GTA 5'i geri yüklemeyeyim dedim, indirdim oyunu ama oyun hiç acılmıyor. Cogu seyi denedim.
Aşağıdaki gibi kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

1687904858705.png

Social Club'da böyle gözüküyor.

1687904912354.png

Steam'de'da böyle calısıyor olarak gözüküyor, oyunun orijinal sürümüne sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Doğruladım bir şey çıkmadı.

Dosyaları doğrular mısınız?

Eskiden GTA 5 acık gözüküyordu Steam'de ama oyun acılmıyordu artık direkt kapanıyor.

Simdide böyle bir hata alıyorum Steam'den oyunu actıgım zaman Rockstar Games Launcher acılıyor, play on Steam yazıyor bastıgım zaman böyle bir hata alıyorum çıldıracağım.

Sorunu cözdüm, Steam'i gorev yoneticinden kapatiyorsunuz ve Steam nerede yüklüyse oraya gidip Steam klasörünün adini degistiriyorsunuz bu sirada Rockstar Games Launcher acik kalıyor sonra geri düzeltiyorsunuz adini ve GTA aciliyor. Ayni hatayi alanlar icin play on Steam hatasi yazin YouTube'a bu dediğimi anlatiyor.
Doğruladım bir şey çıkmadı.

Dosyaları doğrular mısınız?

Eskiden GTA 5 acık gözüküyordu Steam'de ama oyun acılmıyordu artık direkt kapanıyor.

Simdide böyle bir hata alıyorum Steam'den oyunu actıgım zaman Rockstar Games Launcher acılıyor, play on Steam yazıyor bastıgım zaman böyle bir hata alıyorum çıldıracağım.

Sorunu cözdüm, Steam'i gorev yoneticinden kapatiyorsunuz ve Steam nerede yüklüyse oraya gidip Steam klasörünün adini degistiriyorsunuz bu sirada Rockstar Games Launcher acik kalıyor sonra geri düzeltiyorsunuz adini ve GTA aciliyor. Ayni hatayi alanlar icin play on Steam hatasi yazin YouTube'a bu dediğimi anlatiyor.

Dosya Ekleri

• lazım1.png
    lazım1.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 29
  • lazım2.png
    lazım2.png
    937,5 KB · Görüntüleme: 35
  • lazım3.png
    lazım3.png
    735,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm