Bu güç kaynağı 12V kanalından 434W veriyormuş. Yeterli gibi, giriş seviye bir güç kaynağı diye biliyorum ama yine de FSP kalitesi var. 310 TL civarı sıfırının fiyatı şu aralar. Kaç senelik bu arada güç kaynağı? 1080 Ti gibi sağlam bir ekran kartı daha iyi PSU'lara emanet edilebilir tabii miyadını doldurduysa elinizdeki PSU. 500W tam sınırda kalıyor. Ama overclock vb. işler ile uğraşmıyorsanız ve şimdilik PSU almak istemiyorsanız yeterli. 600, 650W gibi bir PSU ilerisi için iyi olabilir tabii. Almak isterseniz 12V kanalından 600W'ın tamamını verebilen oldukça kaliteli, Gold verimliliği olan ve benim de 750W olanını kullandığım bir güç kaynağı,
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Monster çevre birimleri hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Kullanıcı yorumları iyiyse tercih edilebilir. Bakmışsınızdır zaten.
Dediğiniz kasayı tam olarak çıkaramadım.
F/P olarak şu kasa var güç kaynağıyla birlikte ama hava akışı hafif ortada kalıyor sanırım. Bir araştırmak lazım, kötü olmadığını biliyorum ama nasıldır hatırlamıyorum.
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9020124-EU ITOPYA'da.
Veya güç kaynaksız şunlar var,
Corsair 275R Airflow Tempered Glass Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 275R Airflow Tempered Glass Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair iCUE 220T Airflow Tempered Glass RGB Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair iCUE 220T Airflow Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Mesh Ön Panel, Adreslenebilir Dijital RGB Fanlar, Temperli Cam Yan Panel