R5 3600 GTX 1650S sistem uyumlu mu?

NEO CMDNDR

Picopat
Selam arkadaşlar. Artık bu render sistemi alacağım yetti gari.
haftalardır araştıyorum buradan soruyorum. Ama devamlı yeni tavsiyeler geliyor.
Bütün bunların ışığında en mantıklı olarak bu sistemi topladım. Fiyat performans olarak yani.
Peki bu sistem uyumlu mu?
Kasa ışıksız ve DVD ROM var diye seçtim. Fiyatı da uygun. Ve içinde dahili 600W PSU var galiba.
Bu sistem ile Premier Pro gibi kurgu programlarıyla "720P -1080P" arası videoları render alacağım.
Arada eski atari oyunlarını oynayacağım. LG akıllı TV'yi monitör olarak kullanacağım.
Kısaca bu resimde paylaştığım sistem birbiriyle uyumlu mu?
Bu sistem toplamda 6.500 küsur TL'ye geliyor. Zaten benim bütçe de 7-8BIN TL civarına düşmüştü.

Dosya Ekleri

• 13 AĞUSTOS 6 153 TL SON - Kopya.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600, NVMe M.2 SSD ve 32GB RAM. Harddiski başka bir yerden alabilirsiniz.

Harddisk başka yerden derken ne demek istedin dostum?
Hitachi hdd ler en az bozulan hdd lermiş. Ve 4tb. Fiyatı da çok uygun. Ondan seçtim. n11den Satıcısı da istanbuldan pek bir şikayet görmedim hakkında internettte...
R5 3600'ün güzel bir render performansı var. gpucheck'e göre güzel bir seçim. Darboğaz yaşamazsınız.
Yani bunlar birbiriyleriyle uyumlu mu? Bu kasaya sığarlar mı? Anakarta uyumlu mu?

@NEO CMDNDR önerdiğim sistemde HDD bulunmuyordu çünkü sadece WD ve Seagate diskler bulunuyordu. Başka bir yer dediğim N11, İtopya, Hepsiburada vb. yani.
Ok. Ben sonradan gördüm önerdiğini tıklayınca. Bu siteden yeniden seç dediğini sandım.
Dostum samsung evo ssd yi bu kingston m2 ssd ile değiştirdim. Uyar mı bu anakarta bu ssd? Yoksa anakartı da daha yeni tarihli bi modelle değiştireyim mi? KNG 500GB A2000 PCIe NVMe SA2000M8/500G SSD: Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…