knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 3 Haziran 2022 #21 erme dedi: Neden bozuk olduklarını düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkada herhangi bir uygulama açıksa FPS çok düşüyor bunun nedeni olarak aklıma ilk RAM'ler geldi.
erme dedi: Neden bozuk olduklarını düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkada herhangi bir uygulama açıksa FPS çok düşüyor bunun nedeni olarak aklıma ilk RAM'ler geldi.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Haziran 2022 #22 knyd dedi: Arkada herhangi bir uygulama açıksa FPS çok düşüyor bunun nedeni olarak aklıma ilk RAM'ler geldi. Genişletmek için tıkla... Alakasız. Arızalı olsalar mavi ekran, açılmama gibi sorunlarla karşılaşırsınız. Sistemdeki depolama birimleri nelerdir?
knyd dedi: Arkada herhangi bir uygulama açıksa FPS çok düşüyor bunun nedeni olarak aklıma ilk RAM'ler geldi. Genişletmek için tıkla... Alakasız. Arızalı olsalar mavi ekran, açılmama gibi sorunlarla karşılaşırsınız. Sistemdeki depolama birimleri nelerdir?
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 4 Haziran 2022 #23 erme dedi: Alakasız. Arızalı olsalar mavi ekran, açılmama gibi sorunlarla karşılaşırsınız. Sistemdeki depolama birimleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte SSD 240GB ve Adata su 750 512 GB.
erme dedi: Alakasız. Arızalı olsalar mavi ekran, açılmama gibi sorunlarla karşılaşırsınız. Sistemdeki depolama birimleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte SSD 240GB ve Adata su 750 512 GB.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Haziran 2022 #24 knyd dedi: Gigabyte SSD 240GB ve Adata su 750 512 GB. Genişletmek için tıkla... Sorunlu modeller değiller. Sebebini bilmiyorum sorunun ama RAM'lerle alakalı olmaıkları kesin.
knyd dedi: Gigabyte SSD 240GB ve Adata su 750 512 GB. Genişletmek için tıkla... Sorunlu modeller değiller. Sebebini bilmiyorum sorunun ama RAM'lerle alakalı olmaıkları kesin.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 22 Haziran 2022 #25 erme dedi: Soğutucu yeterli. OC için de yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam 6700XT aldım ancak işlemciyi yükseltemedim. Darboğazı azaltmak için 3600'ü overclocklayacağım da yardımcı olur musunuz?
erme dedi: Soğutucu yeterli. OC için de yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam 6700XT aldım ancak işlemciyi yükseltemedim. Darboğazı azaltmak için 3600'ü overclocklayacağım da yardımcı olur musunuz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Haziran 2022 #26 knyd dedi: Hocam 6700XT aldım ancak işlemciyi yükseltemedim. Darboğazı azaltmak için 3600'ü overclocklayacağım da yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... "OC ve soğutma" kategorisine konu açıp etiketleyebilirsiniz. Bir konuda birden fazla soru sormaktanceza alabilirsiniz çünkü.
knyd dedi: Hocam 6700XT aldım ancak işlemciyi yükseltemedim. Darboğazı azaltmak için 3600'ü overclocklayacağım da yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... "OC ve soğutma" kategorisine konu açıp etiketleyebilirsiniz. Bir konuda birden fazla soru sormaktanceza alabilirsiniz çünkü.