Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Psu gayet yeterli ve güvenilir. High Power kendini kanıtlamış ve gayet ülkemizde de kullanılan bir marka sorun yaşayacağını sanmam. Fakat yine de Corsair gibi markalara da yönelebilirsin. Kasaya gelecek olursak. Corsair iCUE 220T yi önerebilirim. Kendim de aynı kasayı kullanıyorum gayet memnunum. Ufak bir piyasa araştırması ile 800-850 TL bandında bulabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. (Önerdiğim kasa PSU'lu değil.)
Bu arada @285004 benim arkadaşım. Normalde Corsair Spec Delta 650W alacaktık fakat hava akışının kötü olduğuna dair yorumlar gördük. Ayrıca önünde toz filtresi de olmadığını gördük. Sonra o bu konuyu açmış normalde RTX'li sistem toplayacaktık fakat bu konuda GTX 1660 Super söylemiş. SSD'yi farklı söylemiş falan. Bir de üstüne üstlük PSU'suz sadece kasaya 800 TL bütçe ayırmış. Noldu anlamadım. Bu konuyu ben açmayı düşünüyordum normalde benden önce davranmış. Ben şunu sorucaktım. Dark'ın Guardian, Aerocool'un Ore Saturn, Aero One Frost gibi önü tamamen mesh olan kasalar mı daha iyidir yoksa Corsair Spec Delta gibi malzeme kalitesi iyi, hava akışı idare eder olan mı daha iyidir?
High Power'ı Rampage, Gamepower, Frisby gibi markalarla karıştırmayın lütfen fp olarak gayet iyilerdir. Yakmaz sistemi. Tabii ki almışken Thermaltake Smart almakta fayda var orası ayrı.