Ryzen 3600 işlemciyle sahibim. İşlemci render yaptırmıyor, 90 derece sıcaklıklardan inmiyor. Oyunlarda maksimum 85 falan. Render falan yapıyorum, bunun için stok soğutucuyu değiştirip yerine bir soğutucu alma gereği duyuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Cooler Master Air MA410P 120mm RGB Led Fanlı İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Hydro Series H45 Performance Cpu Sıvı Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage AQUA120-RGB Tek Fanlı 395 x 120 x 27 mm Su Soğutma en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master MasterLiquid Lite 120 (Su soğutma) AM4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master MasterLiquid Lite 240 Sıvı Soğutma AM4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D12M-A20PW-R1 ITOPYA'da.
www.itopya.com
bu soğutucuyu kendi ryzen 2600 işlemcimde kullanıyorum ve işlemcime 4.1Ghz'e OC yaptım, gördüğüm en yüksek derece 80 oldu, gönül rahatlığı ile önerebilirim.
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cooler Master MasterLiquid Lite 240 Sıvı Soğutma AM4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!