R5 3600 için Cooler Master HTK-002 termal macun işe yarar mı?

Hocam elimde sadece bu var. Bir arkadaşa sordum onda da termal macun varmış. Dönerse hangi termal macun olduğunu yazarım. Maalesef bütçem yok ve elimde sadece Cooler Master var.

Ben yeni alıyorsunuz sandım kusura bakmayın. Termal macun kuruduysa yenisini sürdüğünüzde ısı seviyesi düşecektir.

Ben yeni alıyorsunuz sandım kusura bakmayın. Termal macun kuruduysa yenisini sürdüğünüzde ısı seviyesi düşecektir.
Hocam olay şu. Benim sistemim bir abim tarafından hediye verildi. İşlemcime işlemcinin içinden çıkan termal macunu sürmüşler. İşlemcim bir süre sonra anormal ısı seviyelerine çıktı. Sistemi dizen abime söyledim. Termal macunu iyi sürmemiş olabiliriz dedi. Yarın gelip işlemci termal macununu yenileyip format atılacak sisteme. Bana sende termal macun var mı, ona göre ben kendim termal macun getireceğim dedi. Bende var dedim. Sonra ne kadar işe yarıyor diye buraya sorayım dedim. Anlaşılan baya kötüymüş. Kendisinde olan macunun ne olduğunu sordum. Söylerse onun nasıl olduğunu söylerim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…