R5-3600 için ekran kartı önerisi

inski

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Elimde AMD Ryzen 5 3600, 2 X Adata XPG Gammix D30 8 GB DDR4 3000MHz CL16 RAM, ASUS Prime B450M K soket AM4 DDR4 anakart ve 500W PSU var.
Sadece görüntü vermesi için bu sisteme ekran kartı almak istiyorum. İkinci el tercihim tabii ki. Sizde hangi modele bakmalıyım mı?

Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

RX6600 mantıklı.

Sadece görüntü gelsin diyorsanız çok kurcalamaya gerek yok PSU'nun yeterli olduğu kartlar olur GT1030 RX 550 vesaire ama size tavsiyem az çok performans olmasını istiyorsanız RX 480 8 GB RX 570/580 gibi modeller kullanman.

Bütçe? Sadece görüntü için 500TL'ye alacağın GT430 bile yeter.
Dediğim gibi bütçe yok görüntü vermesi yeterli. Ekran kartlarından hiç anlamadığım için konu açmıştır. Sarı siteden öylesine bi ekran kartı alabilirim sanırım.
RX6600 mantıklı.
İnanın sadece monitöre görüntü vermesi yeterli. Hediye edeceğim kişi sadece film ve maç izlemek için bilgisayar kullanıyor.
Elimde Gameforce GF500 PSU var onunla güç vereceğim.

Asla kullanmayın o PSU'yu, düşmeyin. Patlar falan..

Yani film dizi maç vesaire izlerken çok yüksek watt geçişi olmaz diye tahmin ediyorum ama C4 olarak tabir ettiğimiz PSU'lardan. Bütçe varsa kullanmamanızı tavsiye ediyorum ayrıca ekran kartı olarak da sarı siteden temiz uygun fiyatlı bir kart alıp takabilirsiniz.

Elimde 350W bi PSU daha var ama o kullanılmış eski ve 350W yetmez gibi düşünüyorum.

Hp
Hocam şaka yaptığımızı sanabilirsiniz ama psu canlı bomba gibi bir şey. Tüm sistem ona emanet bir onda sıkıntı çıkarsa tümden yakarsınız bilgisayarı. Bütçe söyleyin PSU söyleyelim.

Elimde 350W bi PSU daha var ama o kullanılmış eski ve 350W yetmez gibi düşünüyorum.
Tam sistem paylaşın.

Elimde 350W bir PSU daha var ama o kullanılmış eski ve 350W yetmez gibi düşünüyorum.

Bence 500'lük işinizi görür o wattlara ulasamaz sistem zaten ama bir elektrik kesintisi vesaire durumunda ne olur bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…