M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 29 Ekim 2020 #11 yusufyardimci dedi: Mantılı hareket olur ama benim tercihim 5700XT olur neredeyse RTX 2070 Super'le kapışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 5700XT model ekran kartının sorunları devam etmiyorsa satın alınabilir.
yusufyardimci dedi: Mantılı hareket olur ama benim tercihim 5700XT olur neredeyse RTX 2070 Super'le kapışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 5700XT model ekran kartının sorunları devam etmiyorsa satın alınabilir.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #12 Mustafafnt dedi: Hocam 5700XT model ekran kartının sorunları devam etmiyorsa satın alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece ASUS ROG STRIX'te vidalama sorunu var biliyorum.
Mustafafnt dedi: Hocam 5700XT model ekran kartının sorunları devam etmiyorsa satın alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece ASUS ROG STRIX'te vidalama sorunu var biliyorum.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 29 Ekim 2020 #13 yusufyardimci dedi: Ben sadece ASUS ROG STRIX'te vidalama sorunu var biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 5700XT model ekran kartının yazılımsal sorunları bitip bitmediğini bilmedim için önermiyorum.
yusufyardimci dedi: Ben sadece ASUS ROG STRIX'te vidalama sorunu var biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 5700XT model ekran kartının yazılımsal sorunları bitip bitmediğini bilmedim için önermiyorum.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #14 Mustafafnt dedi: Hocam 5700XT model ekran kartının yazılımsal sorunları bitip bitmediğini bilmedim için önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa sizden duyuyorum.
Mustafafnt dedi: Hocam 5700XT model ekran kartının yazılımsal sorunları bitip bitmediğini bilmedim için önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa sizden duyuyorum.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 29 Ekim 2020 #15 yusufyardimci dedi: Ben de ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... WattMan hatası, çökme, titreklik sorunları, siyah ekran hatası. Gibi AMD ekran kartların driver sorunları vardı. Devam ediyor mu bilmiyorum. Son 1-2 sürücü güncellemeleri ile düzeldi diyorlar ama bilmiyorum.
yusufyardimci dedi: Ben de ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... WattMan hatası, çökme, titreklik sorunları, siyah ekran hatası. Gibi AMD ekran kartların driver sorunları vardı. Devam ediyor mu bilmiyorum. Son 1-2 sürücü güncellemeleri ile düzeldi diyorlar ama bilmiyorum.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #16 Amazon.com.tr Şu an driver sorunları da bitmişken bakılabilir bence. 2060S'ler 4200'den başlıyor bu fiyata ROG STRIX bir kart bayağı ucuz.
Amazon.com.tr Şu an driver sorunları da bitmişken bakılabilir bence. 2060S'ler 4200'den başlıyor bu fiyata ROG STRIX bir kart bayağı ucuz.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #17 Mustafafnt dedi: Titreklik sorunları. Genişletmek için tıkla... Hocam hemen titrekçi hocaya götürelim.(Espri amaçlı)
Mustafafnt dedi: Titreklik sorunları. Genişletmek için tıkla... Hocam hemen titrekçi hocaya götürelim.(Espri amaçlı)