AMD Ryzen 5 3600 işlemcisine uygun darboğaz yapmayacak, uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz? RTX-GTX fark etmez ama AMD olmasın. Aynı zamanda çok uçuk fiyatlara bütçem yetmez. Ucuz, iyi performans veren bir kart istiyorum.
Zotac RTX 3060 AMP White Edition ZT-A30600F-10P 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Palit GTX 1650 GP OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX550 PULSE 11268-21-20G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
GTX 1030'dan başka uygun fiyatlı ve performansı idare edecek başka bir GPU yok şu an. Bütçeyi tam belirtseydiniz iyi olurdu. RTX, GTX farketmez demişsiniz fakat RTX 2060 gibi giriş model bile 8 bin TL.
Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim herkese. Galiba inno3d RTX 2060 alacam en uygun fiyatlı ekran kartı o sizce inno3d iyi bir markamı verdiğim parayı hak eder mi?
Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim herkese. Galiba inno3d RTX 2060 alacam en uygun fiyatlı ekran kartı o sizce inno3d iyi bir markamı verdiğim parayı hak eder mi?
Elinizdeki sistemi komple satın. 2 ay içerisinde LHR ekran kartları çıkar diye umuyorum. Çıkmasa bile kesinlikle ekran kartını tek başına almayın. Hazır sistemle beraber almak çok çok daha mantıklı.
Elinizdeki sistemi komple satın. 2 ay içerisinde LHR ekran kartları çıkar diye umuyorum. Çıkmasa bile kesinlikle ekran kartını tek başına almayın. Hazır sistemle beraber almak çok çok daha mantıklı.