R5 3600 için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
Belirsiz
AMD Ryzen 5 3600 işlemcisine uygun darboğaz yapmayacak, uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz? RTX-GTX fark etmez ama AMD olmasın. Aynı zamanda çok uçuk fiyatlara bütçem yetmez. Ucuz, iyi performans veren bir kart istiyorum.

Bütçe belirlemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1650, 1050 Ti; idarelikler,
1660S, 2060 ve üzeri gayet iyi performans verecekler.

GTX 1030'dan başka uygun fiyatlı ve performansı idare edecek başka bir GPU yok şu an. Bütçeyi tam belirtseydiniz iyi olurdu. RTX, GTX farketmez demişsiniz fakat RTX 2060 gibi giriş model bile 8 bin TL.

Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim herkese. Galiba inno3d RTX 2060 alacam en uygun fiyatlı ekran kartı o sizce inno3d iyi bir markamı verdiğim parayı hak eder mi?

Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim herkese. Galiba inno3d RTX 2060 alacam en uygun fiyatlı ekran kartı o sizce inno3d iyi bir markamı verdiğim parayı hak eder mi?
Şu piyasada hiçbir kart fiyatını hak etmiyor. Ancak sağlam model, sorun çıkacağını sanmam.

Elinizdeki sistemi komple satın. 2 ay içerisinde LHR ekran kartları çıkar diye umuyorum. Çıkmasa bile kesinlikle ekran kartını tek başına almayın. Hazır sistemle beraber almak çok çok daha mantıklı.

Elinizdeki sistemi komple satın. 2 ay içerisinde LHR ekran kartları çıkar diye umuyorum. Çıkmasa bile kesinlikle ekran kartını tek başına almayın. Hazır sistemle beraber almak çok çok daha mantıklı.
Hazır sistem alamam bazı pc bileşenleri elimde mevcut. Ayrıca hazır sistemler çok pahalı kendim toplasam daha uygun olur benim için.

Hazır sistem alamam bazı pc bileşenleri elimde mevcut. Ayrıca hazır sistemler çok pahalı kendim toplasam daha uygun olur benim için.
RTX 2060 sistemler kampanyalarla 8-9 bin TL'ye satılıyor. Siz sadece ekran kartına 8.000 vereyim diyorsunuz. Sizin kararınız tabi saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…