R5 3600 için Fan tavsiyesi

fatty

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı yaklaşık 3 gün önce topladım. AMD Ryzen 3600 işlemci kullanıyorum. Isısını yeni yeni takip etmeye başladım. Bugün oyun indirirken 56-70 arasında gidip durdu bu normal mi acaba? Bu arada kasa olarak Corsair SPEC-05 kullanıyorum. Eğer bu sıcaklık değerleri yüksekse nasıl bir fan almam gerek? Yardımcı olur musunuz lütfen?

Kule tipi mi istiyorsun sıvı soğutucu mu? Bütçeni de belirt.

Ya kule tipi olsa daha iyi olur çünkü daha uygun. Bütçem 150-200.
Arctic P14 140MM Kasa Fanı Fiyatı - Taksit Seçenekleri bundan alabilirsiniz, kalitelidir. Önerim 2 tane almanız.

Bundan eğer 2 tane alırsam bir tanesini öne diğerini üste taksam nasıl acaba?
Çünkü kasamda önde sadece 2 tane fanlık yer var ve zaten halihazırda bir tane var önde.

O fiyat bandında çok iyi bir tercih olur;

Yer olayını tam bilmiyorum, konu açarsanız yardımcı olurlar. Bu fan cidden güzel bir fandır, pişman olmazsınız.

Bunu öneririm, bütçe artarsa Duo34 almanız daha iyi olacaktır

Çok teşekkür ederim

Duo34 almam mümkün değil maalesef belki birkaç ay sonra olabilir. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Sonunda uygun fiyatlı bir soğutucu buldum. Bu soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz? İyi mi yani?

Sonunda uygun fiyatlı bir soğutucu buldum. Bu soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz? İyi mi yani?

Ya maalesef benim pek teknik bir bilgim yok sizler eğer iyi diyorsanız sizelere güvenip alacağım.

Olabilir ya arada fıyat olarak aşırı bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…