R5 3600 için sıvı soğutucuya geçilmeli mi?

th3.non

Picopat
İlk başta selamünaleyküm.
Şimdi bende kule tipi bir soğutucu var ama Ryzen 5 3600'i soğutmayı beceremiyor. Kendime sıvı soğutucu almak istiyorum, hem daha güzel gözüksün diye. O yüzden kule tipi önermeyin.

Bende olan kule tipi soğutucu: DeepCool Gammaxx 300 (2+2 = 4 bakır borulu)

Istediğim sıvı soğutucu: DeepCool LS520 SE

Düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta selamünaleyküm.
Şimdi bende kule tipi bir soğutucu var ama Ryzen 5 3600'i soğutmayı beceremiyor. Kendime sıvı soğutucu almak istiyorum, hem daha güzel gözüksün diye. O yüzden kule tipi önermeyin.

Bende olan kule tipi soğutucu: DeepCool Gammaxx 300 (2+2 = 4 bakır borulu)

Istediğim sıvı soğutucu: DeepCool LS520 SE

Düşünceleriniz nelerdir?
Aleykümselam. Hocam bu işlemciye sıvı soğutucu biraz abartılı ve para israfı olmaz mı ? daha güzel gözüküyor doğru ama hava soğutucu o işlemci için yeter. ID COOLİNG SE 214 XT öneririm. Ben kendim görüyorum. 50 dereceyi geçmiyor işlemci. Eğer ilerde R5 5600 alırsanız o fanı hala kullanabilirsiniz. Fanla birlikte 5600 kullanıyorum boşta 34 derece oyunlarda hep 45 derece görüyorum.

Aleykümselam. Hocam bu işlemciye sıvı soğutucu biraz abartılı ve para israfı olmaz mı? Daha güzel gözüküyor doğru ama hava soğutucu o işlemci için yeter. ID-Cooling SE 214 XT öneririm. Ben kendim görüyorum. 50 dereceyi geçmiyor işlemci. Eğer ileride R5 5600 alırsanız o fanı hala kullanabilirsiniz. Fanla birlikte 5600 kullanıyorum boşta 34 derece oyunlarda hep 45 derece görüyorum.

Kule tipi soğutucunun performansının daha iyi olduğunu biliyorum ama böyle 2 fanlı ve ARGB'li bir tane bile bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı