R5 3600 için soğutucu önerisi

lemannna

Hectopat
Daha fazla  
Şu ana kadar işlemciyi Wraith Prism ile kullandım ama artık değiştirmek istiyorum. Bütçe 1500 TL. RGB takıntım yok, güzel soğutsun bir de fazla ses yapmasın yeter. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

R5 5600 ile kullanıyorum %100 yük altındayken bile 68 dereceyi geçmedi. Kışın 60 dereceyi geçeceğini zannetmiyorum ve yanında da verimli bir termal macun ile geliyor. Şu ana kadar hiç fan sesini de duymadım.

Bu soğutucu da R5 3600 için gayet yeterli.

Ryzen 5 3600 1.4V yüksek voltaja sahip olduğundan diğer işlemcilere göre fazla ısınıyor. Soğutucunu değiştirerek performans farkını göreceksin.

Bu iki soğutucuyu da kullandım 70 derecenin üzerini görmedim boşta 40 derece çalışıyor. Dört bakır borulu olan ürünleri almaya çalışın soğutma performansı artıyor.

Evet, ID-COOLING çok öneriliyor. AK400 nasıldır peki, sadeleği çok hoşuma gitti.
AK400 66.47 CFM hava akışı sağlarken, ID-Cooling SE-224-XTS 70 CFM hava akışı sağlıyor. Aralarında kağıt üzerinde çok fazla fark yok, ID-Cooling'in içerisinden çıkan termal macun AK400'ün içinden çıkan macuna göre kaliteli bir macun, bu sebepten dolayı ID-Cooling biraz öne çıkıyor, sizin için bu detay çok önemli değilse AK400 tercih edebilirsiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı