Nihat Şahin
Megapat
Daha fazla
Bütçe çıkmazsa bunu da alabilirsiniz. Ayrıca FRGB olayına çok takılmıyorsanız.Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Dark'tan Direct Contact İşlemci Soğutucusu! Kırmızı LED Sessiz Fan'lı Intel ve AMD Soketlerle Uyumlu, Dark Freezer X94RD Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X94RD Dark, Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, kompakt boyutlu...www.teknobiyotik.com
Kullanıyorum bende. Böyle işlemci soğutucuların hepsi aşırı sesli çalışıyor bilginiz olsun.
Alınmaz.Pahalı bir şey almak istemiyorsan bu da iş görür, sonuç olarak işlemcin çok yüksek bir model değil.
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 189,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınmaması için bir sebep yok, bütçe ve performans işi bu. Ucuz bütçede ben de X96 öneririm.Alınmaz.
Hiçbirine bütçeniz çıkmıyorsa
Dark Freezer X96 90mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) | Teknobiyotik
bunu alabilirsiniz. Snowman M200 almayın.
Hocam attığınız 2 bakır borulu. Bu bütçede X96 varken onu almak akıl işi değil.Alınmaması için bir sebep yok, bütçe ve performans işi bu. Ucuz bütçede ben de X96 öneririm.
sessiz olarak ne kullanabilirim hocam ön giriş ve egzoz fanları da zaten çok sesli çalışıyor.Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Dark'tan Direct Contact İşlemci Soğutucusu! Kırmızı LED Sessiz Fan'lı Intel ve AMD Soketlerle Uyumlu, Dark Freezer X94RD Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X94RD Dark, Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, kompakt boyutlu...www.teknobiyotik.com
Kullanıyorum bende. Böyle işlemci soğutucuların hepsi aşırı sesli çalışıyor bilginiz olsun.
Hocam attığınız modelle X96 araasındaki fark nedir baktım ama anlayamadım.Dark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Dark Freezer'ın içinden macun çıkıyor ama önermem.
X96 tek fanlı. X125 çift.Perfan 120h ve SE-224XT modellerine ne diyorsunuz
sessiz olarak ne kullanabilirim hocam ön giriş ve egzoz fanları da zaten çok sesli çalışıyor.
Hocam attığınız modelle X96 araasındaki fark nedir baktım ama anlayamadım.