R5 3600 ile B450M anakart nasıl güncellenir?

Norrecv2

Hectopat
Merhaba Ryzen 5 3600 ve MSI B450M Bazooka V2 aldım fakat görüntü gelmiyor, siyah ekranda kalıyorum. BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor sanıyorum. 2000 serisi bir işlemci bulmak zorunda mıyım? Başka bir şekilde bu güncellemeyi yapamaz mıyım?
Not: Anakart üzerinde tuş bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada’dan aldım. Eski serilerden bir tane takıp güncellemekten başka yolu yok anladığım kadarıyla. İtopya ücretli bir şekilde güncelleme yapar mı?

Hızlı bir şekilde yarın çözmek istiyorum. İstanbul/Maltepe’deyim. (Anadolu yakası)

Bazooka V1'e sahibim. M-FLASH özelliği var. Flash belleğe BIOS dosyasını atıp direkt olarak BIOS ekranından güncelleme yapabiliyorsunuz. Technopat Sosyal'de bu konuyla ilgili konular ve videolar mevcut.

Ekleme:

Sayfadan 7A38vP6 olan sürümü indirebilirsiniz. Son sürüm için MSI gerekli değilse indirmeyin demiş, bu yazdığım sürüm bir önceki stabil sürüm.

(Kaynak)

Son düzenleme:
Bayrampaşa civarında olsaydınız seve seve yardımcı olurdum.

Sağolun, teşekkür ederim.

Yalnız ekrana görüntü gelmiyor. Görüntü olmadan bu güncellemeyi yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…