DarkFloor Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Benim şu anda AMD R5 3600 işlemcim var. 1050 Ti ile kullanıyordum. Fakat ASUS'un TUF serisinin 3 fanlı RTX 3060 modelini almaya karar verdim. Darboğaz yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Benim şu anda AMD R5 3600 işlemcim var. 1050 Ti ile kullanıyordum. Fakat ASUS'un TUF serisinin 3 fanlı RTX 3060 modelini almaya karar verdim. Darboğaz yapar mı?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 Yapar. FPS dışında sorun teşkil etmez.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 1 Kasım 2022 #3 Çok fazla işlemci ağırlıklı oyunlarda yapabilir onun haricinde sorun olacağını sanmıyorum.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 1 Kasım 2022 #4 Yapar ama çok sorun etmez.
DarkFloor Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 Jon Sino dedi: Çok fazla işlemci ağırlıklı oyunlarda yapabilir onun haricinde sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Valorant gibi oyunlarda takılma olur mu? alihanvardertyok dedi: Yapar. FPS dışında sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç FPS düşer?
Jon Sino dedi: Çok fazla işlemci ağırlıklı oyunlarda yapabilir onun haricinde sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Valorant gibi oyunlarda takılma olur mu? alihanvardertyok dedi: Yapar. FPS dışında sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Ortalama kaç FPS düşer?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #6 DarkFloor dedi: Peki Valorant gibi oyunlarda takılma olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyunda takılma olmaz. Aynı işlemciyi uzunca süre benzer güçteki 6600 XT ile kullandım ve işlemci kaynaklı drop vs. yemedim.
DarkFloor dedi: Peki Valorant gibi oyunlarda takılma olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyunda takılma olmaz. Aynı işlemciyi uzunca süre benzer güçteki 6600 XT ile kullandım ve işlemci kaynaklı drop vs. yemedim.
DarkFloor Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #7 KeyN_N dedi: Hiçbir oyunda takılma olmaz. Aynı işlemciyi uzunca süre benzer güçteki 6600 XT ile kullandım ve işlemci kaynaklı drop vs. yemedim. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olacaktı. Anakartım gelince işlemciyi takıp kullanmaya başlayacağım. Stok fan yeterli olur mu?
KeyN_N dedi: Hiçbir oyunda takılma olmaz. Aynı işlemciyi uzunca süre benzer güçteki 6600 XT ile kullandım ve işlemci kaynaklı drop vs. yemedim. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olacaktı. Anakartım gelince işlemciyi takıp kullanmaya başlayacağım. Stok fan yeterli olur mu?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 1 Kasım 2022 #8 DarkFloor dedi: Bir sorum daha olacaktı. Anakartım gelince işlemciyi takıp kullanmaya başlayacağım. Stok fan yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Önümüzün kış olduğunu düşünürsek yeterli olur. Bütçe olursa en azından kule tipine geçersiniz daha sonra.
DarkFloor dedi: Bir sorum daha olacaktı. Anakartım gelince işlemciyi takıp kullanmaya başlayacağım. Stok fan yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Önümüzün kış olduğunu düşünürsek yeterli olur. Bütçe olursa en azından kule tipine geçersiniz daha sonra.
DarkFloor Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #9 KeyN_N dedi: Önümüzün kış olduğunu düşünürsek yeterli olur. Bütçe olursa en azından kule tipine geçersiniz daha sonra. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
KeyN_N dedi: Önümüzün kış olduğunu düşünürsek yeterli olur. Bütçe olursa en azından kule tipine geçersiniz daha sonra. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.