R5 3600 ısınma yapar mı?

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. İşlemcim ekran kartımı tam beslemediği için Ryzen 5 3600 işlemciye geçme karari aldim ama bir 2 yerde ısınma sorunu olduğunu gördüm. Elimde Çin malı bir kule tipi soğutucu var sizce bu soğutucu ile de ısınma yaşar mıyım? İyi sosyaller.
Soğutucu fotoğrafı burada:
Sistemim.
Ryzen 5 1600 AF.
RTX 2060 6 GB Windforce.
16 GB DDR4 3000 MHz RAM.
A320 h anakart.
500W FSP AHBC güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600 sıcak çalışan bir işlemci evet. Mimarisi de ona göre elbette. Stok soğutucu ile sıkıntı olmadan iş görüyor elinizdeki kule fan ile de sorunsuz kullanırsınız tahmin ediyorum.

Sorun yaşamazsınız tahmini olarak 78 dereceyi geçmez diye düşünüyorum. Kullanacağınız macunun da kalitesi önemli. Tavsiye olarak Arctic Mx-4 kullanmanız.

Bak Ryzen 5 3600 yani senin işlemcin ile yapılmış sıcaklık testi videosu buldum. 10 dakikalık test ile 76 dereceyi geçmiyor. Güle güle kullanırsın
İlgili video.

Sorun yaşamazsınız tahmini olarak 78 dereceyi geçmez diye düşünüyorum. Kullanacağınız macunun da kalitesi önemli. Tavsiye olarak Arctic MX-4 kullanmanız.
Yorumunuz için teşekkürler
Macunum MX4 bu arada doğru tahmin

R5 3600 sıcak çalışan bir işlemci evet. Mimarisi de ona göre elbette. Stok soğutucu ile sıkıntı olmadan iş görüyor elinizdeki kule fan ile de sorunsuz kullanırsınız tahmin ediyorum.

Bende internette biraz araştırma yaptim ama herkes stok fanda sorun yaşadıgını söylediği için yazma gereği duydum.

Bende internette biraz araştırma yaptim ama herkes stok fanda sorun yaşadıgını söylediği için yazma gereği duydum.

Bak Ryzen 5 3600 yani senin işlemcin ile yapılmış sıcaklık testi videosu buldum. 10 dakikalık test ile 76 dereceyi geçmiyor. Güle güle kullanırsın
İlgili video.

Sonuçta her zaman Full yükte olmayacak işlemci o kadar ısınmaz sanırım video için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…