R5 3600 işlemci Doom Eternal oynarken 93 derece oluyor

ercumentcozer

Picopat
Daha fazla  
Doom Eternal oynarken işlemcimin sıcaklığına baktım 93 derece gösteriyor. PC'yi kapatıp düzgün bir şekilde termal macun sürdüm tekrar Doom Eternal açıp oynamaya başladım gene 93 dereceleri gördü.

1750356998362.png

İstatistikler böyle. AMD'nin stok fanını kullanıyorum fanların hızını da yükseğe çektim gene bir şey değişmedi. Çözüm olarak tek çözüm galiba düzgün fan almak. Eğer başka bir çözüm yoksa fiyatı uygun çok ses çıkarmayan fan önerileriniz var mı?

Aynen sizin çözümünüz iyi bir hava soğutucu. Bu ara Phantom Spirit meşhur lakin bütçe belirtmeniz gerek.

Hocam soğutucu fiyatlarını bilmediğim için bir fiyat belirleyemedim fiyatı uygun çok ses çıkarmayan bir şey olsun yeter bir de anakartım MSI B450 m a Pro Max AM4 soketli. fiyat olarak 2000 tl nin üstüne çıkmasa yeterli.

Fanın sığması için kasa desteğine de bakmak lazım. RAM'ler yüksek profil değilse fanın altında kalıyor sıfır oluyor ama oturuyor diye biliyorum. Yine bilenler yorum yapacaktır.

Hocam ChatGPT'ye sordum anakart ve kasa kapağı arasındaki mesafeleri falan da ölçüp yazdım bana

DeepCool Gammaxx ag 400​

Önerdi iyi midir bu​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı