Doom Eternal oynarken işlemcimin sıcaklığına baktım 93 derece gösteriyor. PC'yi kapatıp düzgün bir şekilde termal macun sürdüm tekrar Doom Eternal açıp oynamaya başladım gene 93 dereceleri gördü.
İstatistikler böyle. AMD'nin stok fanını kullanıyorum fanların hızını da yükseğe çektim gene bir şey değişmedi. Çözüm olarak tek çözüm galiba düzgün fan almak. Eğer başka bir çözüm yoksa fiyatı uygun çok ses çıkarmayan fan önerileriniz var mı?
Hocam soğutucu fiyatlarını bilmediğim için bir fiyat belirleyemedim fiyatı uygun çok ses çıkarmayan bir şey olsun yeter bir de anakartım MSI B450 m a Pro Max AM4 soketli. fiyat olarak 2000 tl nin üstüne çıkmasa yeterli.
Hocam peki bir şey soracağım bu attığınız fanın demirleri falan var bir tık büyük buraya sığar mı? Şu yüzden sordum şu anki fan bile RAM'lere bayağı bir temas ediyor sıkıntı yaratır mı?
Fanın sığması için kasa desteğine de bakmak lazım. RAM'ler yüksek profil değilse fanın altında kalıyor sıfır oluyor ama oturuyor diye biliyorum. Yine bilenler yorum yapacaktır.
Fanın sığması için kasa desteğine de bakmak lazım. RAM'ler yüksek profil değilse fanın altında kalıyor sıfır oluyor ama oturuyor diye biliyorum. Yine bilenler yorum yapacaktır.
Kasanın marka modelini bulup RAM'lerin modeliyle beraber ChatGPT'ye yazdım hiçbir sıkıntı çıkmaz gibi gözüküyor kasanın hava soğutucu desteği de 160 mm.