Şu anda Gigabyte 1660 Super sahibiyim ve Ryzen 5 3600 işlemci almayı düşünüyorum. Anakart olarak MSI B450 Tomahawk Max veya Gaming Plus Max modellerini araştırdım. RAM olarak ise hala karar veremedim. 3500 TL ve civarı limitim var işlemci, RAM ve anakart için. İleri de ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Not : ATX bir anakart istiyorum ve RGB gibi özellikler istemiyorum. 650 Watt psu sahibiyim.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
mATX bir anakart düşünmüyorum. Sonradan eklemiştim konuya. Soğutma performansı biraz daha iyi olsun istiyorum çünkü çok fazla çektim o konuda. Ramler için cl değeri çok önemli diyorlar. MHz mi CL değeri mi karar veremedim.
mATX bir anakart düşünmüyorum. Sonradan eklemiştim konuya. Soğutma performansı biraz daha iyi olsun istiyorum çünkü çok fazla çektim o konuda. RAM'ler için CL değeri çok önemli diyorlar. MHz mi CL değeri mi karar veremedim.