F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #11 soğutucunun içinden termal macun çıkıyor zaten, ayrıca neden alıyorsunuz ki?
Bluewalk06 Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Temmuz 2024 #12 forza11 dedi: soğutucunun içinden termal macun çıkıyor zaten, ayrıca neden alıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr bunun ile birlikte geliyor mu emin misiniz?
forza11 dedi: soğutucunun içinden termal macun çıkıyor zaten, ayrıca neden alıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr bunun ile birlikte geliyor mu emin misiniz?
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #13 Bluewalk06 dedi: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr bunun ile birlikte geliyor mu emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet thermalright TF7 termal macun modeli içinden çıkıyor. gaming gen niye sitesinde bilgi vermiyor bilmiyorum ama kesin çıkıyor. Burst Assassin 120 – 索摩乐 Thermalright www.thermalright.com.cn
Bluewalk06 dedi: Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr bunun ile birlikte geliyor mu emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet thermalright TF7 termal macun modeli içinden çıkıyor. gaming gen niye sitesinde bilgi vermiyor bilmiyorum ama kesin çıkıyor. Burst Assassin 120 – 索摩乐 Thermalright www.thermalright.com.cn
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 961 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #14 forza11 dedi: Evet Thermalright TF7 termal macun modeli içinden çıkıyor. Gaming gen niye sitesinde bilgi vermiyor bilmiyorum ama kesin çıkıyor. Burst Assassin 120 – 索摩乐 Thermalright www.thermalright.com.cn Genişletmek için tıkla... Bu soğutucu iyi midir hocam? Kaliteli mi yani? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2024
forza11 dedi: Evet Thermalright TF7 termal macun modeli içinden çıkıyor. Gaming gen niye sitesinde bilgi vermiyor bilmiyorum ama kesin çıkıyor. Burst Assassin 120 – 索摩乐 Thermalright www.thermalright.com.cn Genişletmek için tıkla... Bu soğutucu iyi midir hocam? Kaliteli mi yani?
F forza11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 967 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #15 evet 6 bakır borulu, üzmez