R5 3600 işlemci ve MSI B450M-A Pro Max 2 benzeri parça önerisi

felixpatron

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm ben kendime 1-2 sene önce R5 3600 işlemci ve MSI B450 m a Pro Max 2 anakart almıştım ve arkadaşım da şu anda aynı işlemci ve anakartı almak istiyor. Fiyat performans ürünü olarak beğendi benim aldığım ile birkaç hafta önceki fiyatı çok yakındı. Yani ikisi de 3 bin TL civarındaydı ama bakıyorum İtopya İncehesap gibi sitelere söylediğim ürünlerin stoklarını bulamadım. Bütçemiz dediğim gibi iki parça için 6 bin en fazla 7 bin TL benzer performans da parça önerisi yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

2. el ürünlere bakmanızı öneririm çok daha uyguna gelir

RX 580 8 GB veya RX590

Ekran kartını ileride yükseltmeyi düşünürseniz Ryzen 5 5600 öneririm 2. elde 3-4 bin TL arası bulunuyor, ama yakın zamanda yükseltmeyecekseniz Ryzen 5 3600, RX 580 için iyi bi seçenek

Ekran kartını ileride yükseltmeyi düşünürseniz Ryzen 5 5600 öneririm 2. elde 3-4 bin TL arası bulunuyor, ama yakın zamanda yükseltmeyecekseniz Ryzen 5 3600, RX 580 için iyi bir seçenek.

Ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi stoklarda bulamadığım için zaten 3600 o fiyatta olan bir işlemci o yüzden sıfır bakıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…