Arkadaşlar merhaba, ben Ryzen 5 3600 aldım, taktık. Termal macunu sürdüm ne yapacağımı daha bilmiyorum, YouTube'dan baktım sistem yapılandırmasına girince 4 çekirdek yazıyor, normalde bu işlemci 6 çekirdek fakat önceki işlemcim 4 çekirdekti. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi ne yapacağım?
İkisi için de gerekli aslında. Anakart değişiminde chipset farklılığından dolayı zaten gereklidir. Windows işlemci değişimi sonrası bu tür sorunlar yapabiliyor, format atmak çözümü oluyor.
Hocam bu konuda tartışmayalım. Sırasıyla 1600 AF > 5600X ve 5800X3D işlemcilerine geçtim. Hala aynı Windows üzerindeyim. İşlemcinin bir sürücüsü olmaz, yazılımı olmaz.
Hocam bu konuda tartışmayalım. Sırasıyla 1600 AF > 5600X ve 5800x3D işlemcilerine geçtim. Hala aynı Windows üzerindeyim. İşlemcinin bir sürücüsü olmaz, yazılımı olmaz.
Ne için tartışalım hocam? Sen de sorun yapmamıştır, onda sorun yapmıştır; yazılımsal konular için kesin konuşmak doğru değil dediğim gibi. Dediğin gibi çözülürse sorun çok daha iyi olur, uğraşmaz en azından
Ne için tartışalım hocam? Sen de sorun yapmamıştır, onda sorun yapmıştır; yazılımsal konular için kesin konuşmak doğru değil dediğim gibi. Dediğin gibi çözülürse sorun çok daha iyi olur, uğraşmaz en azından
Bir çok arkadaş hala YouTube üzerinden saçma PC hızlandırma videoları izlediği için genelde MSConfig ayarlarını değiştiriyor. Büyük ihtimalle sorun oradadır ama bakalım.