R5 3600 işlemciden memnun musunuz?

omrally

Hectopat
Yer
Kuytu bir köşe
Daha fazla  

Hocam işlemciden memnun musunuz? Bende de R5 3600 var fakat biraz kullanım ve sıcaklık düşük gibime geliyor. OC ile 4.2 GHz'e kadar çıkarmama rağmen oyunlarda kullanımım 30-60 arası c* ise 40-60 arasıdır. Sizde de benzer bir sorun var mı diye sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani oyunlarda hiç FPS drop vs. sıkıntı yaşamadım. Zaten çok da iyi bir monitörüm yok (75 Hz). Onun üstünde alsam yetiyor ki genelde hep alıyorum. Ama dediğiniz o işlemci kullanım değerleri normaldir. Oyunlar ekran kartına baskı yapar genel olarak. Ama bir Bannerlord açarsanız o işlemci cayır cayır kullanılır. Kısaca memnunum diyebilirim. Başka sorunuz varsa spesifik yanıtlayabilirim.

Sıvı soğutma ile kullanıyorum 1400TL'ye ikinci el almıştım geçen ay gayet memnunum bence güzel işlemci değerler de normal.

CPB kapalıdır buda demek oluyor ki performansı yarı kullanıyor. Veyahut el ile OC yaptınız. Çünkü normal de sıcaklıklar iyi olmuyor dediklerim dışında.
Hocam Prism stock olan değil, sizin dediğiniz Wraith Stealth. Onun değerleri kötü haklısınız. Ben CBP kapatmadım veya OC yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…