R5 3600 işlemciye termal macun alınmalı mı?

kaanyigitkose

Hectopat
Ryzen 5 3600 alacağım. Günde aralıklarla toplamda 10-12 saate kadar oyun oynayacağımı düşünüyorum maksimum. Online oyunların yanında hikayeli oyunlar da oynayacağım ayrıca YouTube'da vs. gezeceğim. İşlemciye termal macun gerekli midir?

Ryzen 5 3600 bildiğiniz gibi 7 nanometre üretim teknolojisine sahip olmasına rağmen kutusundan çıkan soğutucunun işlemciyi tatmin edememesinden dolayıdır ki bazı kullanıcılar ısı problemleri yaşayabiliyor , eğer şuan bilgisayarın veyahut işlemcin elinde değilse yani elindeki işlemci ile ilgili verilere erişemiyorsan işlemcin eline geldiğinde test et makul değerler varsa ekstra termal macun almana gerek yok.

Macun zaten sürülü geliyor olması lazım.

Eğer öyleyse iyiymiş gerçekten.

Umarım ihtiyacım olmaz hocam PC'yi daha almadım da alacağım.

Umarım ihtiyacım olmaz hocam PC'yi daha almadım da alacağım.
[/QUOTE]
Hayırlı olsun , eğer bilgisayarı aldığın zaman bir problem yaşarsan nereye geleceğini biliyorsun

Tercih meselesi almak isterseniz altı üstü 30-40 liraya kaliteli macunlar satılıyor. Eğer güzel bir işlemci soğutucusu alırsanız zaten içinden macun çıkıyor genelde, ve stok soğutucu kullanacaksanız dediğim gibi macunlar çok ucuz, o açıdan dert etmenize gerek olacağını düşünmüyorum.

Bana sorarsanız kasanızda fan yoksa macuna vereceğiniz parayı fanlara harcayın bol bol hava basıncı olsun kalitelisinden alın fanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…