Joshiferxx
Megapat
Daha fazla
BIOS üzerinden XMP açın kendisi yapacaktır.
Hocam herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?
Abartmayın hocam Sharkoon a güvenmeyip kime güvenelim.Sorun olmaz. Ama o PSU ya güvenme.
Kötü PSU. Eski ve koruması eksik. Marka iyi ama o model kötü. Ayrıca kasa sıcaklık olarak kötü.Hocam bende de o şekilde BIOS'a girin DOCP var onu profil 1 yapın yeterli olacaktır.
Abartmayın hocam Sharkoon a güvenmeyip kime güvenelim.![]()
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım.Hocam bende de o şekilde BIOS'a girin DOCP var onu profil 1 yapın yeterli olacaktır.
Abartmayın hocam Sharkoon a güvenmeyip kime güvenelim.![]()
Hocam çok iyi olmadığını bende biliyorum ama sistem uygun fiyatlıydı elimdeki en iyi imkanda buydu maalesef..Kötü PSU. Eski ve koruması eksik. Marka iyi ama o model kötü. Ayrıca kasa sıcaklık olarak kötü.
![]()
Sharkoon SHP650 V2 Neden Alınmaz!
Alınmaz Sebepleri; -Corsair eski VS ile aynı yapıda olmaları. -Aynı fiyata daha iyilerin olması. -OCP korumasının olmaması. -Koruma sayısının az olması. Eski Corsair VS serisi çok kötüydü. SHP V2 ise buna çok benziyor.forum.shiftdelete.net
Oldu mu hocam oldu ise cevap olarak işaretlerseniz sevinirim.Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım.
Hocam çok iyi olmadığını bende biliyorum ama sistem uygun fiyatlıydı elimdeki en iyi imkanda buydu maalesef..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.