R5 3600 OC degerlendirmesi

Ama cidden aşırı saçma o zaman. Ben daha fazla performans alamayacaksam neden 3600X alıyorum?

Ama cidden aşırı saçma o zaman. Ben daha fazla performans alamayacaksam neden 3600X alıyorum?
Yanlış bilmiyorsam tekli çekirdekte 3600’den güçlü. Eğer illa denemek isterseniz siz de Clock Tuner ve Ryzen Master indirip Clock Tuner’dan Diagnosti Test yapabilirsiniz. Belki sizinki iyi sample’dır. Test edip görebilirsiniz.

@Gerek Hocam 4.5 GHz denemek istedim BIOS'ta kirmizi renk oldu korktum denemedim 4.475 denedim, kirmizi olan degerleri denememde bir sakinca var mi?

Ben stok hızlarda 9232 puan almıştım Hyper 212 Black Edition ile, stok soğutucu ile de 9050 civarı
Siz stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?
@kranosspare

Son düzenleme:
@Gerek hocam 4.5 GHz denemek istedim BIOS'ta kirmizi renk oldu korktum denemedim 4.475 denedim, kirmizi olan degerleri denememde bir sakinca var mi?

4.5 GHz yapmanın bir sakıncası olduğunu sanmıyorum ama daha hızlı yapmak istersen bu işlemleri, Ryzen Master üzerinden yapıp BIOS'a geçirebilirsin işin bitince. Ayrıca soğutucun neydi (unutmuşum )
Eki Görüntüle 783732

Hocam DIAGONISTIC'e basmam yeterli midir?
Ve bu işlem ne kadar sürer? Sistem zarar görmez değil mi?
Zararı yok, 3000 serisi işlemciler için Sample ve ortalam değerler veren bi program. Diagnostic’e basıp başlayabilirsiniz. Biraz uzun sürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…