R5 3600 OC için sıcaklık nasıl düşürülür?

Bütçe
200-500
CPU Core Voltage'ı 1.2V yapın BIOS üzerinden. Ben tüm çekirdekler 4.3GHz de öyle kullanıyorum. Ekstra olarak ID-Cooling SE 234 var. Kışın boşta 28-29 derecelerde. Şu an da boşta 36-38 derece.
Dediğiniz olması için arkadaşın işlemci silikonunun sizinkiyle aynı veya daha iyi olması lazım. Direk şu voltajı verin demek doğru değil. Deneye deneye bulmalı.

Dediğiniz olması için arkadaşın işlemci silikonunun sizinkiyle aynı veya daha iyi olması lazım. Direk şu voltajı verin demek doğru değil. Deneye deneye bulmalı.
Doğru. Ben de dene yazacaktım. Yanlış yazmışım. Sağol düzeltme için.

Anakart marka modelin nedir?
a320 m k prime oc konusunda bir hayli sıkıntılı uğraşmama rağmen ayaları yapamadım veya yok
Biosta vardır hatta siz hiç ayar yapmasanız bile büyük ihtimalle otomatik gelecektir ben aklınızda bulunsun diye ekledim
çok teşekkürler az önce sipariş ettim zaten aklımda bulunan bir üründü

A320 m k Prime OC konusunda bir hayli sıkıntılı uğraşmama rağmen ayaları yapamadım veya yok.

Çok teşekkürler az önce sipariş ettim zaten aklımda bulunan bir üründü.

A320 anakartlarda OC desteği yok diye biliyorum bende A320M S2H var onda da OC desteği yok. Aslında anakart OC yapmaya müsait bileşenleri var ama malum üreticiler yazılımla OC olayını kapatmış OC istiyorsan daha pahalı kart aldıracak. Elindeki kartı sana kullandirmayacak.

aynen öyle zamanında hazır sistem aldığım için bir bilgi sahibi değildim 30-40 tl fark bulunan anakartta oc ayarı var neyse umarım soğutucu sorunumu çözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…