R5 3600 OC için soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan Nuck
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.138

Nuck

Hectopat
B.

fan.jpg

450M S2H anakart.
R5 3600, Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W tempered glass Gaming kasa.
R5 3600.

OC yapmayı düşündüğüm için işimi görebilecek bir soğutucuya ihtiyacım var. Bilgisayarım günde 20 saat 70 80 CPU ile çalışıyor, işimi görebilecek bir soğutucu önerir misiniz?

Kısaca işimi görmesini istediğim için bütçe belirtmemiştim ama bütçe 500e kadar çıkabilir. Fiyat ve performans olarak işimi görebilecek her soğutucuya okeyim ben. Hava veya sıvı fark etmiyor.

Buyrun hocam. O bütçeye alınabilecek en iyi ürünlerden biridir. 500 TL bütçe dendiği zaman akıla bu ürün gelir.

B.

Eki Görüntüle 688443

450M S2H anakart.
R5 3600, Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W tempered glass Gaming kasa.
R5 3600.

OC yapmayı düşündüğüm için işimi görebilecek bir soğutucuya ihtiyacım var. Bilgisayarım günde 20 saat 70 80 CPU ile çalışıyor, işimi görebilecek bir soğutucu önerir misiniz?
Ağır yükte çalışan sistem kullanıyorsunuz. Benim önerim 240 lık orta düzey bandında bir sıvı soğutucu kullanmanız.

Pek anlamıyorum da bir tane önerebilir misiniz 240'lık sıvı soğutucu?

Hocam en iyi öneri kendiniz seçmenizdir. Cooler Master gibi markalar var YouTube'da performans videolarını inceleyip karar kılın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı