Bragne Megapat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #31 kandes2 dedi: 3-4 saat OCCT testi yapın, OCCT çok yormuyor sistemi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıcaklık 90 üstü oluyor. Zarar vermemek için o kadar uzatamıyorum testi.
kandes2 dedi: 3-4 saat OCCT testi yapın, OCCT çok yormuyor sistemi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sıcaklık 90 üstü oluyor. Zarar vermemek için o kadar uzatamıyorum testi.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Temmuz 2020 #32 Bragne dedi: Dediğim gibi sıcaklık 90 üstü oluyor. Zarar vermemek için o kadar uzatamıyorum testi. Genişletmek için tıkla... O zaman 3-4 saat oyun oynayın.
Bragne dedi: Dediğim gibi sıcaklık 90 üstü oluyor. Zarar vermemek için o kadar uzatamıyorum testi. Genişletmek için tıkla... O zaman 3-4 saat oyun oynayın.
Bragne Megapat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #33 kandes2 dedi: O zaman 3-4 saat oyun oynayın. Genişletmek için tıkla... Oynadım ve stabildi. Sanırım sıkıntı olmaz bu ayarlar.
kandes2 dedi: O zaman 3-4 saat oyun oynayın. Genişletmek için tıkla... Oynadım ve stabildi. Sanırım sıkıntı olmaz bu ayarlar.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Temmuz 2020 #34 Bragne dedi: Oynadım ve stabildi. Sanırım sıkıntı olmaz bu ayarlar. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yoktur.
Bragne dedi: Oynadım ve stabildi. Sanırım sıkıntı olmaz bu ayarlar. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yoktur.
Bragne Megapat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #35 Başka bir konuda bir arkadaş AMD çalışanının yazısını paylaşmış. Işlemci stok ayarlarda kullanılmalıymış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Başka bir konuda bir arkadaş AMD çalışanının yazısını paylaşmış. Işlemci stok ayarlarda kullanılmalıymış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Temmuz 2020 #36 Bragne dedi: Başka bir konuda bir arkadaş AMD çalışanının yazısını paylaşmış. Işlemci stok ayarlarda kullanılmalıymış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Genişletmek için tıkla... 2020 model ise düşük voltajda çalışıyor belki ona tamam derim ama 2019 modeli çok ısınıyor.
Bragne dedi: Başka bir konuda bir arkadaş AMD çalışanının yazısını paylaşmış. Işlemci stok ayarlarda kullanılmalıymış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Genişletmek için tıkla... 2020 model ise düşük voltajda çalışıyor belki ona tamam derim ama 2019 modeli çok ısınıyor.
OscarLONG Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 138 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hospitality I.T. Manager 16 Ağustos 2020 #37 FuNN07 dedi: Arkadaşlar R5 3600 işlemcim var. Overclock yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların da yazdığı gibi stok soğutmayla OC'ye girişme, ne olursa olsun sıvı soğutmaya geç. Pişman olmazsın. Aşağıya fikir vermesi amacı ile kısa bir video bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 16 Ağustos 2020
FuNN07 dedi: Arkadaşlar R5 3600 işlemcim var. Overclock yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların da yazdığı gibi stok soğutmayla OC'ye girişme, ne olursa olsun sıvı soğutmaya geç. Pişman olmazsın. Aşağıya fikir vermesi amacı ile kısa bir video bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et