GameTech'ten uzak durun, sisteminiz canlı bombaya dönecektir. Riske atmayın o kadar parçayı. XFX yerine başka bir model tercih etmek daha iyi olacaktır. 500GB HDD yerine 1TB HDD almalısınız. Size kasa + PSU önerim ise Spec Delta 650W 80+.
Sistem genel olarak guzel ama PSU kötu Aerocool One Frost ve High Power 600W 80+ Gold almanizi oneririm. @UBerk 'in dedigi de olabilir, hangisi hosunuza giderse onu secin
Evet, sistemin 1080P Ultra icin uygun bir sistem hem 8 GB VRAM'i olmasi cok buyuk bir arti
Anakart seçiminiz 2133 MHz olduğu için RAM'lerden tam verim alamazsınız anakarta biraz daha para verip MSI B450M-PLUS alabilirsiniz ve RAM seçimini G.Skill markasının 3600 MHz bakır soğutuculu RAM'larini tercih ederseniz daha iyi olacaktır.
Sistem guzel ama PSU kötu Aerocool One Frost ve High Power 600W 80+ Gold almanizi oneririm. @UBerk'in dedigi de olabilir, hangisi hosunuza giderse onu secin
Evet, sistemin 1080P Ultra icin uygun bir sistem hem 8 GB VRAM'i olmasi cok buyuk bir arti
Ben ışıklı mışıklı sisteme verilen parayı ziyan olarak gördüğüm için direkt parçaları alıyorum bilmem hata mı yapıyorum ortaya daha iyi bir F/P sistem çıkıyor.
RAM tek kanal ise almayın 8+8 yapın aynı modellerden.
XFX yerine Sapphire Pulse 5500XT 8 GB daha doğru olur o da 1600 civarlarında.
PSU'dan uzak durun zaten dandikliği fiyatından belli 364 liraya 700W alıyorsanız o PSU'da bir iş vardır.
Güzel fikir, kısa vadede performanstan kısarsınız ancak uzun vadede güzel bir tercih olur. İleride aynısından bir tane daha alıp 32GB yaparsınız, mantıklı.