tatara Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #21 Salih Gürbüz dedi: Birşey değil kardeşim benim . İstersen beni takip et konu açtığın zaman beni etiketlersin bilgim dahilinde sana yardımcı olmaya çalışırım . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HE BU ARADA DEDİGİM BİOS GÜNCELLEME ŞEKLİ BUYDU RAM VE İŞLEMCİ TAKILI OLMASA DAHİ BİOS GÜNCELLİYOR RECEP APİMİZ SÖYLÜYORE XD Salih Gürbüz dedi: Neden kahkaha emojisi attınız ? Genişletmek için tıkla... bilmem : )
Salih Gürbüz dedi: Birşey değil kardeşim benim . İstersen beni takip et konu açtığın zaman beni etiketlersin bilgim dahilinde sana yardımcı olmaya çalışırım . Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HE BU ARADA DEDİGİM BİOS GÜNCELLEME ŞEKLİ BUYDU RAM VE İŞLEMCİ TAKILI OLMASA DAHİ BİOS GÜNCELLİYOR RECEP APİMİZ SÖYLÜYORE XD Salih Gürbüz dedi: Neden kahkaha emojisi attınız ? Genişletmek için tıkla... bilmem : )