nemesiskkkk Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 RAM 2x8 Ekran kartı Nvidia RTX 2060 Anakart Prime A320M-K İşlemci Ryzen 5 3600 RDR2 oynarken yanlış bir tuşa mı bastım yanlış bir ayarı mı açtım bilmiyorum ama gökler böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Bir de oyun sinematiğe girince kenarda böyle renkler çıkıyor. Bir de ara sıra böyle ortada yuvarlak siyah bir şey çıkıyor. Bunları nasıl düzeltebilirim? Not: Oyun orijinal. Son düzenleme: 12 Şubat 2023
RDR2 oynarken yanlış bir tuşa mı bastım yanlış bir ayarı mı açtım bilmiyorum ama gökler böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Bir de oyun sinematiğe girince kenarda böyle renkler çıkıyor. Bir de ara sıra böyle ortada yuvarlak siyah bir şey çıkıyor. Bunları nasıl düzeltebilirim? Not: Oyun orijinal.
Halober Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 199 Çözümler 3 Yer Bodrum / MUĞLA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Grafik ayarlarından default haline getirmeyi dene istersen. Çözülmezse farklı yöntemler düşünelim. Artı 0 Eksi
KS KS nemesiskkkk Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 nemesiskkkk dedi: RDR2 oynarken yanlış bir tuşa mı bastım yanlış bir ayarı mı açtım bilmiyorum ama gökler böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1665720 Bir de oyun sinematiğe girince kenarda böyle renkler çıkıyor. Eki Görüntüle 1665723 Bir de ara sıra böyle ortada yuvarlak siyah bir şey çıkıyor. Eki Görüntüle 1665725 Bunları nasıl düzeltebilirim? Not: Oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum aga galiba Alt Tab atınca grafikler bozuluyor neden bilmiyorum ama düzelmiyor oyunu kapat aç yapmadan. Bu da bugün karşılaştığım Alt Tab attıktan sonra oyuna girip alt enter yapıyorum öyle oluyor. Artı 0 Eksi
nemesiskkkk dedi: RDR2 oynarken yanlış bir tuşa mı bastım yanlış bir ayarı mı açtım bilmiyorum ama gökler böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1665720 Bir de oyun sinematiğe girince kenarda böyle renkler çıkıyor. Eki Görüntüle 1665723 Bir de ara sıra böyle ortada yuvarlak siyah bir şey çıkıyor. Eki Görüntüle 1665725 Bunları nasıl düzeltebilirim? Not: Oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum aga galiba Alt Tab atınca grafikler bozuluyor neden bilmiyorum ama düzelmiyor oyunu kapat aç yapmadan. Bu da bugün karşılaştığım Alt Tab attıktan sonra oyuna girip alt enter yapıyorum öyle oluyor.
E EmirhanYusan Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 FSR veya DLSS kullanıyor isen olçeklendirmeden dolayı alta geçince orijinale donup oyunda tekrar kuculunce oluyor olabilir. Artı 0 Eksi
FSR veya DLSS kullanıyor isen olçeklendirmeden dolayı alta geçince orijinale donup oyunda tekrar kuculunce oluyor olabilir.