R5 3600 RTX 2060 sistem açılmıyor

reymysterio

Femtopat
Arkadaşlar merhaba, toplama şeklinde bir internet sitesinden aldığım kasam ilk geldiği gün çalıştırdığımda yaklaşık 4-5 saatlik bir kullanımın ardından kapandı ve açılmadı (sadece 1 saniye fanlar dönüyordu ve kapanıyordu). Ardından bunun üzerine aldığım firmaya bilgisayarımı kargoladım ve herhangi bir sorun olmadığını söyleyip bana kasamı tekrar geri yolladılar, ardından 1 hafta boyunca bilgisayarımı kullandım(ilginç bir şekilde) fakat bugün aniden bilgisayarım tekrar kapandı. İlk kapanmadan sonra tekrar çalıştırabildim fakat yaklaşık 20 dakika kadar sürdü ve kapandı. Ardından tekrar çalıştırdım o da yaklaşık 10 dakika sürdü ve kapandı. Son çalıştırmamda ise 1 dakika sonra kapandı ve bir daha ilk günkü tekrar elime geldiği gibi sadece 1 saniyelik fanlar dönüp kapanıyor, bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. Sebebi ne olabilir?
Sistemim Ryzen 5 3600, B450M S2H, 2x8 G.Skill 3200MHz RAM, Gigabyte RTX 2060, Corsair Spec Delta RGB kasası ve onun PSU'su 650W.
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı